• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
witam się i ja:) pogoda cudna... M. Pojechał do wrocławia z biznesem, dobrze że dziś nie wczoraj:)
joanna ja Jak wczoraj u teściowej namawiałam męża żeby poszedł ze mną na strefę kibica bo to ostatni mecz Polski tomyślałam że mnie wsyscy w domu zlinczują, oglądaliśmy jednak w domu aleklimat kibicowania się udzielał... No cóż, szkoda ale ja złudzeń nie miałam...:)

Dobry dzień :)

My nie mamy TV a do strefy kibica nie chciałam iść, by nie narażać ani Brzuszka ani swoich nóg, więc widzieliśmy tylko relację w onecie. Przez chwilę nawet był wpisany wynik Czechy 0:1 Polska :-D

Ale mi się marzy basen...

Dziendobry...

A nam w nocy wylaczyli swiatlo:sorry2: jak dzwonilismy na pogotowie elektryczne to mowili, ze to nasza musi byc wina bo nic nikt nie zglaszal i moga nam wyslac elektryka, no ale wyslanie w nocy w niedziele takiego elektryka kosztuje bardzo duzo i nawet sie balam myslec, ile???
No ale ten remont w domu mamy mysle sobie moze gdzies jakies spiecie czy cos, te kable tak wisza wszedzie, dla bezpieczenstaw sie zgodzilismy, zeby przyjechcal no i trzeba bylo na niego czekac w nocy, po trzech godzinach elektryka nadal brak a wkoncu swiatlo wlaczylo sie samo, a jak znowu zadzwonilismy na pogotowie okazalo sie, ze jednak byl defekt na ulicy, kamien spadl mi z serca, ale i ile nerw sie najadlam i noc nie przespana, M tez wkurzony bo mial w nocy Adamka ogladac czekal i juz sie mialo zaczac, a tu prad bach:sorry2:

No to takie nocne przygody mialam:sorry2: teraz sniadanko buleczki z bialym serkiem.

Milej niedzieli:-)

4madlen, nawet jak lekarz mi pozwoli to mąż się nie chce zgodzić, bo bakterie, bo infekcje... ;)
Ale zapytam lekarza na wizycie czy mogę czasem zajrzeć, wiadomo, że nie pływać wyczynowo tylko tak dla relaksu. Podobno warto znaleźć zajęcia z aqua aerobiku, są nawet takie specjalne zajęcia dla ciężarnych. Znalazłam takie w Poznaniu, przed uczestnictwem trzeba mieć zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań ;)

Kurcze, znowu mi się nic nie chce, nie mam pomysłu na obiad, nie wiem co ze sobą zrobić... ciąża, czy co? :cool2:

Witam się :-)
Ależ pięknie pospałam :-D Rano A. z psem wygoniłam :-) Teraz On dosypia a my z MAłą na nogach:-)

Laura dzielnie kibicowała naszym :-D Ale nie pomogło. Właściwie po grze z Rosją spodziewałąm się czegoś lepszego...

Miłej niedzieli życze:-) Ja się rozbudze u uciekam :-) Bo nie usiedze:-)

reklama
Vivienne ja tez tak mam czesto odkąd zaszłam w ciąże, że czasami nie mam co ze sobą zrobić... A nigdy tak nie miałam. Wszystko mnie nudzi szybko, nie mam sie gdzie podziać... =/ okropne uczucie nie wiem czy to przez te hormony ?

Ja po meczu jestem strasznie rozczarowana, chociaż tak na prawdę aż nie chciało się wierzyć że nam się uda, jednak cicha nadzieja była!!! Z wrażenia wczoraj zasnąć nie mogłam, miałam straszną ochotę na spacer było tak przyjemnie chłodno w okolicach Warszawy, ale mój M nie miał ochoty ;/

Ja dziś po pracy jadę na basen, często mi się zdarza chodzić i robię zwykle około 20 basenów. Ostatnio nawet nie mogłam sie powstrzymać i byłam na spacerze na moim koniu, wcześniej jezdziłam kilka razy w tyg teraz bardzo mi brakuje treningów ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry