• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

U nas upał okropny prawie 29 w cieniu.
Zaraz idziemy na spacerek z Moim ;) Wmusiłam w siebie jogurt i teraz mi niedobrze :/
Jakoś nie daje rady jeść nabiału :dry: '
Miałam robić ten test z sodą ale mój wstał wcześniej a nie chce żeby wiedział że ja takie głupoty robię:-D

reklama
Witajcie dziewczyny;-) szkoda że nasi przegrali, miałam nadzieję. DZiś nie musiałam gotować bo byliśmy na obiedzie u przyjaciół:-)
co do pływania ja mam zielone światło od gina ( chyba że byłyby bóle)
u nas dziś skwar okrutny. Mam 2 pełne kosze prasowania ratunkuuuuuuu

Dzień dobry u mnie dziś piekielnie gorąco w słońcu było ponad 40 st :szok:zrobilam obiadek my standardowo w niedziele rosołek i kotlecik z ziemniaczkami i mizeryjką :-ppo obiadku poszliśmy do ogrodu popluskać sie w basenie bo Nastka na urodziny dostała taki wielki i korzystaliśmy 3 godzinki z Nastką taplania później lody i teraz do malej koleżanka przyszła rysują zaraz do mycia i do spania każdy dzien mógłby być taki:-) a jutro już poniedzialek i znowu pobudka rano do przedszkola i codzienność:dry:

hej grudnioweczki :-)
zazdroszcze wam upalu..,chociaz takich upalow nie lubie,ale troszke cieplej mogloby sie zrobic..u nas pogoda masakryczna..jak nigdy o tej porze roku :no:
moj syn juz dochodzi do siebie,bo zaczyna broic :-D,tylko jeszcze nie moze jesc,ale po malutku zaczyna..a tak wogole to w piatek trafilam znim do szpitala,bo tak zle bylo ze lekarz rodzinny nie byl wstanie dobrac antyb.i kazala zrobic wszystkie badania :szok:,caly dzien bylismy poza domem,zmoknieci i ja wdodatku bez jedzenia bo nie wpadlam na pomysl,ze jak wyjdziemy zdomu o 8.30 to wrocimy chwile po 16 :no::szok:
dzisiaj troche odpoczelam,bo przez ostatnie dni nie czulam fasoliny..dzisiaj dopiero dala znac ,jak mamuska wyciszyla sie ,ufff :happy:
testu z soda nie robie,bo wydaje mi sie,ze ona zawsze sie pieni,ale zastanawiam sie nad testem na plec ;-)
pozdrawiam i lece was poczytac ;-)

Hej, zawitałam w końcu do domku. Cały dzień spędziałam z rodzinką w parku bo pogoda cudna. Słoneczko świeciło cały czas i nawet opaliłam sobie twarz i ręce. :-)
Mój Maluszek codziennie daje mi znaki, że jest.Śmiejemy się, że to będzie mały Łobuz.
Idę zjeść jakiegos owoca i cos pooglądać.

Bulkasia u ciebie tez cieplo ??:szok:
u mnie pada deszcz :wściekła/y:
Misia tez slyszalam od kilku mamusiek na bb ,ze w ciazy ich gin kazal wsadzic sobie tampon na basenie :tak:;-),bo teraz o infekcje bardzo latwo a wiadomo jak jest na basenie..

reklama
Cześć dziewczyny. Dopiero z wieczora,bo wcześniej było kiepsko :dry: Rano znów migrena, ale nic nie brałam, bo chce tego jak najmniej. Pogoda u nas dziś była piekielna, gorąco i duchota straszna. Poszliśmy na spacer na lody, ale musiałam się ewakuować na chatę, bo mi się strasznie słabo robiło. Teraz wreszcie wieczór i ciut chłodniej.
noukie - łosoś zwijany ze szpinakiem, ależ to brzmi jak z ekskluzywnej restauracji :tak: Na pewno też i świetnie smakowało :-p
nathani ja mam ledwo domykającą się szafę z 3 prań :szok: nie wiem, kiedy to ogarnę z tym moim samopoczuciem.
Jutro mam od 8 do 14 jazdę w Siedlcach, a we wtorek pierwszy egzamin. Pewnie nie ostatni, bo moje rozkojarzenie i dolegliwości sprawiają, że robię banalne błędy :-(
Miłego wieczoru i przespanej nocki wszystkim życzę :tak: Ja uciekam, muszę jeszcze parę testów zrobić. Do jutra wieczór ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry