• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam z rana z super humorkiem, bo wreszcie się dobrze czuję, nic nie boli, słoneczko przebija się przez chmury, jest super :cool2: Lece na jazdę, pięknego dnia wszystkim mamusiom życzę :-)

Dziendobry:tak:

Neska termin porodu mam wedlug @ na 24.12, a wedlug usg na 27.12;-)

Betiks losos smaczny jest przede wszystkim;-) a pracy naprawde nieduzo;-) powodzenia na jezdzie.

Zmykam do pracy dzis do remontu przychodzi juz majster takze moze cos szybciej ruszy i pojawia sie jakies efekty, a nie tylko rozwalanie i kurz:-D

Milego dnia i do wieczorka:tak:

Słoneczne dzień dobry. Dziś obudził mnie zapach kawy i pomyślałam dobry znak:-)
Nasmarowałam się samoopalaczem, i jak się smarowałam to taka myśl czy można:confused:
a wczoraj mąż wziął mnie na lody i kawę mrożoną bo Wam się nie pochwaliłam mieliśmy 12 rocznicę ślubu:tak:
Joanna nie ma jak przeceny;-)

Witam rano ale pogoda juz inna, leje i chłodno:wściekła/y:
Joanna super spodenki, przeceny to piekna sprawa, wiem coś o tym;-)
betiks powodzenia na jeżdzie
nathani moje gratulacje, 12 lat - super:-)

Czy Wy nadal bierzecie kwas foliowy?
Uciekam do pracy i miłego dnia dla Was.

Witam się :-)
Nathani gratulacje :-) 12 rocznica:-)
Betik powodzenia na jeździe:-)
Ide się ubierać z psem wyjść:-) Dziś wolne, bo egzaminy w szkole :-D
A jutro nie wiem :-) Chyba po egzaminie pojade na pare chwil:-)
Miłego dnia wszsytkim Mamusiom życze:-)
Buziam w Bebzolki:-)

Nathani gratuluje rocznicy, zawsze podziwiałam takie związki i trzymam kciuki żebyśmy z mężusiem tyle ze sobą wytrzymali :-D Jestem zdania że jak małżeństwo przeżyje 7 lat to już zostanie ze sobą na zawsze.
betiks powodzenia na ekzaminie, trzymam kciuki.

A ja od rana rozwiozłam chłopaków do pracy i przedszkola, byłam na wizycie u ogólnego bo robię dodatkowe badania nie związane z ciążą i potrzebowałam skierowanie. Kupiłam pyszne pączki twarogowe i już pół woreczka zjadłam :-D a teraz siedzę i czekam na telefon od babci bo muszę jej pomóc w jednej sprawie i pewnie cały dzień będę miała taki zabiegany.

reklama
Nathani również składam gratulacje z okazji rocznicy:-) Betiks za egzamin trzymam kciuki.
Moje wczorajsze zakupy bardzo udane, choć powiem szczerze, że trochę byłam rozczarowana bo myślałam, że już nic nie znajdę. Udaliśmy się do Silesia w Katowicach a tam tylko w jednym sklepie bardzo małe stoisko z ciuchami ciążowymi. Kupiłam sobie super spódniczkę granatową z szeroką gumą za 79zł i t-shirt biały taki specjalny z miejscem na rosnący brzuszek za 32zł. Zaraz zmykam pozałatwiać parę spraw ale jest tak gorąco, że chyba lepiej by było nie ruszać się z domu. Miłego dnia życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry