• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
fiolka to moja 3 ciaza i wkazdej lekarz mowil,ze do 12 tc brac kwas ..
nie wiem,czy wiesz ale nadmiar kwasu foliowego moze zwiekszyc ryzyko zachorowania na astme u nienarodzonego dziecka..czasami gorsze jest przedawkowanie wit.niz ich niedobor
ale kazda robi jak uwaza ;-)

Tak właśnie zrobię Madlen, kupię je bo nie są drogie.:-)
Fiolka w sumie to jeśli ci bardzo nie zależy to spokojnie możesz się parę dni wstrzymać bo w Silesi mało jest wyprzedaży, a sklepów ciążowych zero oprócz paru ciuszków w sklepie LCWAIKIKI.
Nathani nie tylko w twojej, u mnie też do niczego ten program.:-)

Madlen czytałaś link ? ;-)
Pisze nie jest możliwe przedawkowanie kwasu foliowego :-)
Ja swojej endo ufam nawet bardziej niż gin i objętnie jakiemu lekarzowi bo dzięki niej zaszłam w ciążę
a teraz pilnuje aby dziecko było zrdowe przez leki które zażywam :tak:

a ja nie mam takiej funkci w pralce,ale ciuszki nie sa pogniecione :-D
Misia a pewnie,ze kup..ja tez wkoncu musze wybrac sie na zakupy,ale teraz mlody chory to nie mam jak..
poczekam az beda wakacje,jeszcze tylko 2tyg i koniec szkoly to przy okazji opkupie moje smyki,bo tak szybko rosna,ze po malu wszystko za male
fiolka jakos wole sluchac lekarza,niz czytac linki.
jakby to byla moja pierwsza ciaza,to moze i bym czytala,ale to jest moja 3ciaza !!!
a przedawkowac mozna wszystkim ,nawet kwasem foliowym !!!

Ostatnia edycja:
Ja też słucham lekarza :-)
Madlen ja nie rozumiem po co się tak unosić,po co te 3 wykrzykniki :no:
Przecież jasna sprawa że wszyscy robią jak chcą a ja piszę co wiem i nie wiem po co sie tak oburzać.

Madlen wy tam macie dużo sklepów i nie wiem czy dobrze się orientuję jeśli nie to wyprowadź mnie z błędu ale słyszałam, że czasem można naprawdę fajne ciuchy kupić za nieduże pieniądze. Jak zaczną się twoim dzieciaczkom wakacje to odpoczniesz chociażby od lekcji:-)

fioka ja sie nie unosze,to ty atakujesz
napisalam ,ze kazda ma swoj rozum i wie co robi ,to wszystko
jak chcesz to sobie bierz ten kwas nawet do konca ciazy,twoja sprawa i nic mi do tego :no:;-)
Misia ja zazwyczaj kupuje ciuszki w promocjach ;) a jest w czym wybierac..czasami bluzeczku kupuje dla nich od £1 do £2 :tak:
tylko trzeba trafic..:-D,ale i tak wydaje mi sie,ze ubrania sa tansze niz w pl.,nawet bez promocji

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też się zastanawiałam do kiedy brać kwas foliowy bo mi się skończył i nie wiedziałam czy dokupić czy nie. Zanim jednak sięgnęłam po linki (bo gin zapomniałam zapytać) wypytałam koleżanki i każda mówiła do 12 tyg, sama wcześniej też brałam do 12 a że jestem przeciwniczką wszelkiej chemii to i nie łykam więcej.
A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz... czy to jest normalne (może normalne nie ale czy nie jest szkodliwe) że mi ciągle waga spada? Nie mam nudności ani żadnych dolegliwości a waga idzie pomału w dół. Myślałam że w 1 trymestrze to się zdarza ale teraz? Moja gin pytała czy jem normalnie i czy się nie odchudzam, rodzinna też się zdziwiła. Czy może wiecie co to może oznaczać, czy może jeszcze powinnam coś przebadać (jeśli panikuję to może przebadam głowę :-D)?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry