• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka :-) Widzę, że ciepełko i u was zawitało :-) (może z wyjątkiem pięknej Brytanii :-p) Ale dla dziewczyn z wysp chętnie trochę oddam bo jak dla mnie za gorąco :-D Cieszę się, że będę rodzić w grudniu :-D U nas jeszcze przed obiadkiem i poza zupką pomidorową to nie wiem czy coś mi się będzie chciało pichcić :blink: Dziś raniutko przed 7 jeszcze pojechaliśmy z moim smykiem do miasta zarejestrować się do mojego gina na fundusz i tym razem się udało :-D Następna wizyta 12 lipca :tak: Kupiłam też arbuza i nawet się udało na słodkiego trafić i ciągle wcinam :-)
Madlen79 jak dziś synuś? Mam nadzieję, że już lepiej :tak: A zakupki jak troszkę się odwleką to będą bardziej cieszyć :-)
Misia ja mam jedne spodnie lniane. Nie są ciążowe, ale na gumce i jeszcze je noszę i są super. Jedyny minus, że strasznie się gniotą :sorry2: Gratuluję udanych zakupów ;-)
Nathani gratuluję serdecznie :tak: My za 3 dni będziemy 4 obchodzić i na razie brak pomysłu gdzie się wybrać lub co mężusiowi kupić :tak:
Noukie odespałaś już? :-)

Iza ja w pierwszej ciazy tez na poczatku i to bardzo dlugo chudlam,ale ja wymiotowalam i nie moglam nic jesc..tez sie martwilam,ale lekarz mnie uspokoil,ze z dizeckiem wszystko dobrze ;)
najlepiej bedzie jak porozmawiasz o tym z ginem :)
Lolcia dziekuje,ze pytasz z synkiem lepiej,tylko caly czas nie chce jesc..troche mnie to martwi..mam nadzieje,ze wkoncu zacznie )
a upaly troszke biore,bo u nas ich brak,ale dobrze ze chociaz nie pada :)
gratuluje ,ze udalo sie zarejestrowac do gina..
ja caly czas czekam na tel,czy zrobia wizyte szybciej czy dopiero na koniec lipca
Misia gatunkowo ubrania sa bardzo dobre i mysle,ze tanie ;)

Ostatnia edycja:
Ja byłam kiedyś w Niemczech u siostry męża w gościnie jakie tam przeceny, jakie promocje!!!! Domyślam się że u Was madlen podobnie. W pl ceny ciuszków dla dzieci to jest jakaś porażka przynajmniej na moją kieszeń.
ruda iza ty chudniesz a ja co wizyta kg na plus :-)

nathani wiem,jakie ceny ubran sa dla dzieci w pl.dla mnie to jakis kosmos :szok:
przez pewnien czas zylam tam z dwojka dzieci i ciezko bylo,aby cos ladnego im kupic..tutaj jak idziemy na zakupy to kilka pelnych siatek a pieniedzy az tak duzo nie ubedzie ;-),a co jest najlepsze,ze po praniu nic sie nie dzieje..
a jak twoje mdlosci ? mam nadzieje,ze juz lepiej ;-)
a ja dzisiaj zjadlam truskawkowy serek i o dziwo jeszcze nic sie nie dzieje :-D,jka nie bede wymiotowac,to kupuje sobie jutro duzooo truskawek i zjem wszystkie z cukrem i smietana :-D:-D

Lolcia dla mnie te temperatury też męczące :dry:
Ooo ja zapoluję dziś na arbuza może uda mi się taniej bo był w sklepie ale za 8 zł połowa
Mój mąż dziś robi na obiad sałatkę grecką, ziemniaczki i roladki schabowe :-D

Właśnie Nathani jak tam mdłości? :)
Ja nie wymiotuję na razie ale mdło jest z rana na chwilkę

Po południu się wybieram do naszej galerii i obym coś kupiła
poluję na spódnicę

ja juz sie zegnam,moze jeszcze pozniej wlece
milego popoludnia..
a arbuzy to ja teraz wcinam codziennie..zawsze kupuje dwa,jeden dla dzieci,drugi dla mnie :-D
juz mialam okres,ze nie moglam na nie patrzec,ale przeszlo..i teraz to sa moje ulubione owoce..i jeszcze nektarynki..poza tym nic mi nie smakuje :no:
Lolcia zawsze mozesz poleciec do siostry i razem z nia pobuszowac po sklepach ;-)
ja zakupy niezbyt lubie..jakos meczy mnie to chodzenie po sklepach..jakas nietypowa ze mnie kobieta,bo ide tylko wtedy kiedy musze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry