• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

nathani gratulacje, mam nadzieję że te 12 lat było szczęśliwe i życzę kolejnych takich albo jeszcze lepszych:)
Ruda -iza nie chce Cie zbijać z przekonań ale moj brat rozwiódł sie po 13 laach małżeństwa a moja siostra właśnie się rozwiodła a w lipcu minęło by im 16 lat. Ale życze wszystkim Wam i sobie, żeby nasze związki tak nie skończyły:)

reklama
4madlen też znam parę która rozwiodła się po 11 latach a uchodziła za idealną. Ale ja nie tracę nadziei, tak mało nam brakuje do 7 lat :-D:-D:-D

Zapomniałam wcześniej napisać... w sobotę byłam na pikniku, siedziałam na kocu pod drzewem w cieniu, sparzyłam sobie raniona i plecy :-( nie wiem co sie dzieje ale odkąd jestem w ciąży słońce potrafi mnie opalić na 10 minut. Tak było w maju kiedy przez dosłownie 15 minut grałam z synkiem w piłkę powyskakiwały mi bąble. Jestem w szoku i staram się jak mogę nie wystawiać na słońce.

Ja staram się unikać słońca, mam jasną karnację , dużo przebarwień i zmian, dużo pieprzyków już wycięłam. Dlatego używam samoopalaczy żeby nie straszyć:-D a na buźkę planuje kupić wysoki filtr.
misia lniane spodnie super sprawa na lato.

Ostatnia edycja:
witam
Nathani gratuluje 12stej rocznicy slubu i zycze kolejnych lat w szczesciu i milosci ;-)
Bulkasia ja juz nie biore kwasu,teraz lykam witam.po 12tc kwas nie ma dzialania,tak mi powiedzieli w szpitalu ;-)
Betiks powodzenia i kciuki za egzamin ;-)
Aniu to dzisiaj maz wolne ,no fajnie :tak:
Misia ja czesto jak szukam dla siebie jakies ubrania to nic nie ma :-D,spodni zlnu nie mam..na razie smigam w dresach ;-)
Noukie tez lubie lososia,w ogole uwielbiam ryby,ale teraz cos nie moge ich jesc
a twoje obiady tak smacznie brzmia,ze prosze o wrzucanie przepisow ;-)
a co do stazu malzenskiego i rozwodow..wszystko zalezy od tego,czy jest milosc,zaufanie,partnerstwo ..czy tego nie ma..bo to od nas zalezy,czy dalej bedziemy malzenstwem czy bedzie rozwod :tak:
my zmoim mielismy w tym roku 10ta i kochamy sie clay czas tak samo a nawet mocniej i o zadnym rozwodzie nie ma mowy !!!fakt poczatki nasze latwe nie byly,ale wkoncu dotarlismy sie ;-)

Ostatnia edycja:
Chyba zainwestuję w te spodnie, w sumie nie są drogie. Nathani ja też w takie upały staram się nie prasować, jeśli nie musisz to zrób to innym razem.
Zgadzam się z Madlen jeśli chodzi o małżeństwo, wiadomo każde ma za sobą jakieś górki i pagórki, ale ważne, żeby starać się zawsze iść na kompromis i zabiegać o siebie nawzajem. Smutno mi jak się dowiaduję, że znajomi bliżsi lub dalsi rozwodzą się, czasami mam wrażenie, że po prostu odpuszczają i tyle.

Hej :)
Noukie u Ciebie to takie pyszności :tak:

Joanna spodnie super :)

Nathani gratulacje rocznicy :) my w lipcu 3 dopiero:-D

Asia kwas foliowy trzeba brać do 16 tyg
to słowa mojej endokrynolog a babka zna się na rzeczy;-)

Misia ja też miałam jechać do Katowic ale szczerze nie chce mi się trochę
i chyba podjadę do miasta nieco bliżej :-p

Spadam na śniadanie bo mąż zrobił :)

reklama
fiolka pierwsze slysze,zeby kwas foliowy brac do 16tc :szok:
to moja 3ciaza i w kazdej slyszalam,ze tylko do 12tc ,bo pozniej nie ma juz tego dzialania co na poczatku ,wiec jego dalsze lykanie jest zbedne
Misia jak spodnie sa fajne i niedrogie to sobie kup :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry