reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Wisienka na zespol downa poczta reszte jutro u poloznej

Betiks ja z Maya termin mialam na 11 pazdziernika urodzila sie 25 pazdziernika, teraz z usg wychodzi 3 grudnia, ale nawet jesli sie spozni to I tak przed swietami bedzie

Właśnie skończyłam ciasto 3BIT :zawstydzona/y: Narobiłyście mi smaka i zrobiłam mężusiowi na urodzinki. Co prawda na sobotę, ale gdzieś widziałam że co najmniej jedną noc ma się schładzać, więc u mnie będą dwie :-D
Dobranoc mamusie, buziaki w brzuszki :-)

tak troszke z innej beczki - czytalam na forum o sprawdzeniu domowym sposobem czy to chlopiec czy dziewczynka- ile w tym prawdy nikt nie wie- ale zabawic sie nie zaszkodzi- wiec mi wyszedl chlopiec. Mysle tu o sposobie z soda- trzeba wsypac lyzke sody do pojemnika i nasiusiac. Jak sie zapieni to chlopiec jak sie nie zapieni to dziewczynka. Ktoras z dziewczynek chetna do zabawy :-D ?

wisienka ja nie miałam tego badania robionego, wyniki krwi dostaje mąż do ręki a potem jeszcze przychodzą pocztą (on pracuje w szpitalu dlatego mam szybko). Nie narzekam na obsługę medyczną bo ja akurat mam wszystko w porządku, na czas i zawsze miło i dokładnie.
ankka ja też zamierzam zrobić ciasto 3Bit mężowi na urodziny(30 czerwca) bo on wielki łasuch i jak mu pokazałam przepis to aż ślinka mu pociekła;-)
lolcia moje gratulację kochana:-)
neska cos z takim pomysłem z sodą było na początku naszego forum ale nie pamietam. Nasikałaś na sodę?:-D:-D:-DDobra jesteś:-D:-D:-D

neska własnie powiedziałam mężowi co idę zrobić a ona aż się położył ze śmiechu i mówi, że zawsze się będzie pieniło no i zrezygnowałam:-)
Uciekam do wyrka a Wam Kochane kolorowych snów życzę...

reklama
neska a robiłaś już test z mądrości ludowych? :D Mi wg tego dają po 50%, tak zrobiłam na szybko ;p kalendarz chiński mówił o dziewczynce, ale nie nastawiam się na nic. Myślę,że za dwa tygodnie się wyjaśni :)

Czy tylko moje Dziecię wyprzedza terminem usg termin porodu wyliczony z OM?? Widziałam, że piszecie dużo o spodziewanym opóźnieniu, ja myślę, że moje się pospieszy tylko nie wiem jak bardzo ;) Fiolka, jakie 6 cm, moje ma ze dwa razy tyle :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry