reklama

Mamuski grudniowe

hej:) u mnie upalnie juz trzeci dzien ale ja akurat wolę upał niż deszcz czy zimę:)
A ja mam jakiś dół znowu.... Dziś mamy 2 rocznice ślubu cywilnego i jakoś czuje że mój M. Zapomniał... Dzień się dopiero zaczyna ale jakoś tak mi smutno zamiast się cieszyć... No już Was nie zanudzam:) miłego dnia:)

reklama
a bo w zeszłym roku też zapomniał i sie wykłócał że będziea pamiętał tylko jedną datę (ślub kościelny mieliśmy w październiku), wogóle jest jakiś inny od jakiegoś czasu i to od przed ciążą ale to temat na zamknięty. Bardzo dziękuję ​nathani :)

witam
u nas pokazalo sie slonko i dostalam przyplyw energii,przebralam juz posciel i wrzucilam do pralki,corcie odstawilam do szkoly,synek oglada bajki a ja pije kawulca i zaraz biore sie za okna ,poki mam natchnienie :-D
Iza ja tez nie jem miesa,jedynie kurczaka ale to od swieta :tak:
Bulkasia ja tak mieso wcinalam jak bylam w ciazy z synem i on teraz tez taki miesozerny :-D
4madlen najlepszego kochana,a chlopy czasami zapominaja,niestety..przypomnij tak dyskretnie :tak:
Noukie oby dzisiejsza noc byla lepsza i zebys sie wkoncu wyspala :tak:

4madlen najlepszego z okazji rocznicy:)

Ja dzis wciaz srednio, Wy tak o tym upale a mi sie tak marzy, a tu wciaz pogoda taka ze plakac sie chce niby dzis lepiej ale chcialabym bezchmurne niebo prawdziwe cieplo a tu nie da rady albo chmury a do tego wiatr. Ja chce lata!!!!!!!!;);)
Milego dnia ja na razie na zakupach, zatrzymalam sie by cos zjesc

P.s do dziewczyn z uk w h&m sa takie tuniko sukienki bawelnianw na ramiaczkach po£3 w roznych kolor ach idealne szczegolnie ze mnie juz coraz bardziej wypycha od srodka;);)

ło matko kochano, "chwilę" mnie nie było i nie idzie Was spamiętać, która co...

Miałam wczoraj okropnie zabiegany dzień, dziś miał być lepszy a już widzę powtórkę z rozrywki... z niczym nie wyrabiam, jak mi się marzy dziś dzień wolny od pracy, a to dopiero na 19...

Pisałyście o kwasie foliowym, z tego co się orientuję ma on sens tylko przed ciążą i w pierwszym semestrze, ale mój lekarz twierdzi, że nie da się przedawkować w takich ilościach, bo kiedyś baby przyjmowały o wiele większe dawki, no i skoro zostały mi jeszcze tabletki to żeby je dokończyć i tyle.

Pamiętam, że był wcześniej wątek o suchej skórze i specyfikach do kąpieli, ostatnio było na dzielnicy rodzica o kosmetykach eko, i stamtąd cytat "Dzięki SLS nasze kosmetyki się pienią. Niestety Laurylosiarczan sodu, bo tak brzmi polska nazwa, silnie wysusza skórę, wywołuje alergie. Jego używanie jest odradzane kobietom w ciąży i karmiącym."
Używam akurat masła kakaowego z Ziaji, i coś mi nie pasowało, bo niby nawilżający a skóra sucha jak pieprz była, okazuje się, że też zawiera SLS ;)

Co do usg 3d/4d, to ja bym bardzo chciała ujrzeć tak moje maleństwo... wiem, że to tylko bajer, no ale jaki widok :D choć trochę z jednej strony to dla mnie dziwne, ale tak pozytywnie dziwne. No nic, zobaczymy, co wyjdzie teraz na wizycie, jeśli Dzieciaczek nie będzie współpracował to zabierzemy Go na trójwymiar :)

Betiks, jak egzaminy? Ja się zbierałam do zapisu, ale jakoś mi nie wyszło... bałam się zestresować i samopoczucia, jakoś kiepsko znoszę jazdy autem w ciąży, zwłaszcza w taką pogodę, ni w pięć ni w dziewięć...

Czas coś zjeść i zabierać się za coś pożytecznego, a potem do pracy, chyba poprzysypiam na dyżurze dziś
:nerd:

reklama
Czesc dziewczyny:) całuje wszystkie brzuszki..:) mdłości znowu wróciły:/

misia83- tak sie składa ze jestem fryzjerka i odradzam urzywanie w czasie ciaży farb z amoniakiem..:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry