reklama

Mamuski grudniowe

Lolcia plany są:-D
Wczoraj już miałam jechać do siostry, porządnie się wyszorować i Małą:-D Bo brak wanny przez ten remont, a w wanience to za dużo nie zrobimy... Mycie "w powietrzu" za ciekawe nie jest:-D A Mała już się tak nie mieści fajnie:-) Jak ostatnio ją kompałam i myłam jej głowe to nogi musiała mieć na ścianie:-D:zawstydzona/y:

A moje dziecie dziś znów szaleje :-D Od wczoraj takie wyraźne ruchy czuje, że czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy:laugh2::-)
Skacze cały czas prawie:-) I musze powiedzieć, że w ciągu dnia też już ruchy czuje:-)

reklama
dzien doberek :-)
Lolcia synek juz dobrze,nawet od wczoraj zaczal jesc i sam sie o jedzenie upominac :-D,ale trzymam go jeszcze w domu bo antyb.bierze do jutra ;-)
to mowisz,ze wybierasz sie do siostry,to fajnie..mi te ciuchy tez nie pasuja,cos znajde ale to nie moj gust..wszystkie spodnie albo mi z tylka spadaja,a jak wezme rozmiar mniejszy to przez biodra nie chca przejsc :wściekła/y:,nie wiem czy oni nie potrafia szyc dla kobiet,czy to ja mam jakas dziwna budowe :-D,ale dla dzieciakow jest w czym wybierac..oj jest ;-)
Aniu fajnie,ze masz wolne,jedz do siostry i sie wypluskaj :-)
Kiss jesli synek lubi auta,to masz problem zglowy,ja to jakos dla syna nigdy nie mialam problemu z kupieniem prezentu,gorzej mam z dorastajaca corka :-D
Liwus dla dziewczynki jakas lalka,albo zestaw naczyc,filizanek itp..male dziewczynki takie cos lubia:tak: zalezy ile chcesz przeznaczyc
u nas dzisiaj slonka nie ma,ale jest bardzo dusznoo i takie jakies ciezkie powietrze..tez mam lenia,ale wczoraj sie tyle narobilam,to dzisiaj moge nic nie robic :-D
aaa i mialam dzisiaj sen,ze bylam na usg i polozna nie potrafila mi go zrobic,to powiedzialam jej,ze sama sobie zrobie to usg i zrobilam :-D,ja to czasami mam takie dziwne sny w tej ciazy..nawet nie wiem skad mi sie one biora :szok::-D

Asiu strony już nie będą "uciekać" :-D Przynajmniej tutaj :-)
Jeszcze tylko reszte wątków musze ogarnąć:rofl2:

A. się ze mnie śmieje:-D Że nie ma jeszcze 12 a ja Małej "nieogarniam"...
Albo chormony albo się odzwyczaiłam :-D

Cześć dziewczyny, witam lekko przyćmiona, bo od wczorajszego popołudnia znów migrena :-( Poczytam was troszki i za "chwilę" wrócę ;-)

Rany, aleście postów natrzaskały :-) Ja dziś na 14 muszę być w przedszkolu u małej, bo jakiś program artyst. ma być dla rodziców od dzieci. A że mam kawałek, więc mi się zejdzie i zaraz muszę się szykować do wyjścia.
Ania789 ale podobieństwo z tymi światełkami :-D Bo ja miałam sprawdzić sygnał dźwiękowy i światła przeciwmgielne. Trąbnęłam ze 2x, światełko pokazałam, tylko, że nie tą żarówkę co trzeba i też się dopytywał, czy na pewno i żebym sobie kucnęła i zobaczyła, czy coś się gdzieś jeszcze świeci (słońce dawało i nie było widać) :-D I cały czas mówił, żebym nie stresowała siebie i wspomagacza, bo na dzień dobry mnie przywitał żartem "oo, pani ze wspomaganiem" :-)
nathani na nudności pomaga imbir. Pomaga też m.in. na przeziębienie i bóle stawów. Można sobie odrobinę wkroić do herbaty (świeży korzeń) albo zetrzeć na tarce i wycisnąć sok i ten sok sobie dolewać. Nie każdy lubi, bo jest trochę piekący, ale można się przyzwyczaić :tak: A co do balsamu, to ja używam tylko balsamu przeciw rozstępom na brzuch, na resztę ciała zwykły balsam nawilżający.
4madlen właśnie jak tam rocznica? ;-)
lolcia wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy, która to już? :-)
bulkasia ale się ubawiłam z tej co przyjeżdżała własnym autem :rofl2:
Lili tak mi przeszło przez myśl co z tobą, że cię nie ma na bb i współczuję :-( Ale mam nadzieję, że to chwilowe i szybko minie. Trzymaj się i nie dźwigaj ;-)

Ostatnia edycja:
Aniu to miałaś niezłą gimnastykę przy okazji :-D Powiem szczerze, że z tą pogodą i bez czynnej wanny to nie zazdroszczę. Młodego do wanny wrzucam po kilka razy dziennie :-D Mam nadzieję, że uda ci się wymoczyć za wszystkie czasy :tak: I gratuluję ruchów :tak: Moje maleństwo "odezwało" się zaledwie kilka razy i tak raczej chaotycznie :-D
Madlen79 cieszę się, że z synkiem lepiej :tak: A odnośnie ich rozmiarówek to porażka. Jak nie zmierzysz to nie wiadomo co kupujesz :-D Do uk postanowiliśmy z m wybyć na dłużej bo niestety u nas z robotą kiepsko :sorry: Ale damy radę :-)
Nathani współczuję

Lolcia a to u was szykuje sie dluzszy wyjazd,a ja myslalam ze tylko na chwile wpadacie do siostry w odwiedziny ;-)
no niestety z praca w pl roznie bywa...:no:,to 3mam za was kciuki &&&&
a co wymyslilas na jutrzejszy dzien?..i jakbym czasami zapomniala,bo moja pamiec jest dobra,ale krotka :-D to .............
wszystkiego najlepszego,duzo szczescia i milosci na kolejne lata :-):-):-)
Aniu zwalaj wszystko na hormony,ja teraz tez tak robie..do grudnia mamy pelne prawo :-D

U mnie to chyba wszystko na odwrót jest...przewaznie mdłosci, migrena i zle zamopoczucie jest do 12tc jutro zaczynam 15tc a ja czuje sie coraz to gorzej, zle sie czuje, mam niskie cisnienie...co az dziwne u mnie bo zawsze mam podwyższone. Do tego jeszze kupa roboty w domku...obiad trzeba zrobić...przelewy...czego oczywiście nie lubie bo kasa z konta znika heheheh ale za ubezpieczenie autka trzeba zapłacic.
Maz mnie namawia na kupno butów ...oczywiście chce je kupić ale chciałam na allegro a nie szukac i lazic po sklepach.,

reklama
Witam po długiej przerwie :)

Spamujecie dziewczyny ostro, niestety nie uda mi sie nadrobic 200 stron :(

Witam wszystkie nowe Mamy Grudniowe, ja mam usg w sobote to sie wam pochwale co u mnie w trawie piszczy :)

pozdrawiam was goraco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry