Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nathani, betiks dzięki, że pytacie ale rocznica odbyła się tak jak każdy inny dzień... no może trochę inny bo nie codziennie mój mąż na rower chodzi;p dałam mu prezent, był zdezorientowany później jak się zorientował za co to powiedział, że przecież jeden ślub mięliśmy świetować, a ja odp. że nikt mu nie każe świętować, ale pamiętać to by mógł... i poszedł na rower.. w międzyczasie sobie poryczałam On zauważył i wydusił o co chodzi więc mu powiedziałam i dziś jest milusi
Oczywiście przeczytałam wszytskie posty co miałam do nadrobienia ale pozapominałam coście pisały...
Mi rozstępy na udach zostały po pierwszej ciazy...wiec teraz sie juz nimi nie przejmuje...są mało widoczne przy krótkich spodenkach
Zresztą ja je zobaczyłam dopiero po ciazy jak zaczełam chudnąć ... to wtedy sie gnojki ukazały
Kurcze zapomniałam napisaż ze jak leżałam w szpitalu to robili mi dwa razy USG na przyjęciu do szpitala i na wypis takie ładne zdjecia zrobili i mi nie dali wrrrrrrrrrrr
Ale za to potwierdziła mi nastepna Pani Dr ze widzi łechtaczkę...wiec jest wielka nadziejajeszcze tylko 6-7tyg i na połówkowe usg