Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,te spanie to mnie dalej meczy 

,bo ja cos nie w temacie
Jakaś pogoda u nas dziś kiepska (mało słońca, jakoś duszno i ciśnienie chyba leci), bo ja normalnie padam. Dobrze, że menio jednak wyrwał sie zroboty i pojechaliśmy razem do przedszkola małej, bo mnie się jakoś słabo zaczęło robić po drodze
Brzucho mnie jakoś ciągnie, spać mi się chce nie przeciętnie i chyba dziś legnę wcześniej.
Wyskakują mi też pryszczyki w dziwnym miejscu, bo za uszami
A w ogóle to jutro idę do laryngologa, bo nie wyrabiam już z moim katarem - nie katarem i wieczną chrypką. Dziś Idusia dała mi do powąchania polnego żółtego kwiatuszka i tak się rozkichałam, że aż się posmarkałam i popłakałam jednocześnie
Robiłam jej wianuszek z koniczynek, bo ja od niej dostałam w przedszkolu makaronowe korale, które dzieci zrobiły, takie rurki pomalowane na różne kolory, wiązane na tasiemce :-) a tatuś krawacik we wzorki na gumce wycięty z kartonu. No i też chciałam jej coś dać
Oczywiście założyłam tam w przedszkolu i o nich zapomniałam. Byłam po drodze w sklepie i wszyscy w kolejce do kasy się przyglądali, a ja dopiero potem się skapłam, że mam te makarony na szyi