reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam wieczorkowo
tylko was poczytałam, betiks i ciril jesteście świetne. Mi sie zdarzyło z koszykiem na zakupy wrócić do domu, potem wstyd było go odnieść :) Aha a mój meżuś wysłał synka do przedszkola w piżamie bo myślał że to dres :-D

ruda - iza - nieżle, mój znajomy zzapomniał raz córce majtek założyć i poszedł z nia do banku, dziewczynka się oczywiście tak nudziła że zaczęła zakładac sobie sukienkę na głowe i świecić pupką i nie tylko :))
haha ja raz ze śmieciami do sklepu poszłam po bułki :)) tez wstydzioch

vivienne - mnie cycochy już nie bolą, wogóle ciało mniej boli, przez 2,5 mc-a miałam jakąś przewrażliwiona skóre na brzuchu, nawet mąz nie mógł mnie po nim pogłaskać. A teraz jest lepiej. Chyba odczuwam powoli zalety 2-go trzymestru :))

też bym chciała poczuć ruchy ale chyba jeszcze na to poczekam.

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie, drugi dzień z rzędu mierzę ciśnienie (rano i wieczorem) bo 3/07 mam wizytę w u lekarza i położnej. Ostatnio miałam za wysokie i dlatego muszę sprawdzić czy nadal tak jest, ale jak na razie to w normie.
Fajne przeboje miałyście. Mi sie zdarzyło w kapciach wyjść do pracy ale w połowie drogi na parking się zorientowałam, że cos zimno mi w nogi:-)
Idę sie położyć bo oczy same mi się zamykają. Dobranoc wszystkim i kolorowych snów...

Dzień dobry, ja jak zwykle rano wiozę chłopaków do pracy i przedszkola a potem idę na pobranie krwi :baffled: nie lubię tego!

Witam się wieczornie, drugi dzień z rzędu mierzę ciśnienie (rano i wieczorem) bo 3/07 mam wizytę w u lekarza i położnej. Ostatnio miałam za wysokie i dlatego muszę sprawdzić czy nadal tak jest, ale jak na razie to w normie.
Ja tez mierze ciśnienie codziennie. U lekarza miałam 140/100 więc za wysokie jak na ciężarną. Teraz sprawdzam co dziennie ale jest w normie. Moja gin spytała czy to nie jest syndrom białego fartucha :-D do tej pory go nie miałam... ale nie wykluczam :happy:

Życzę miłego dnia wszystkim ciężarówkom

reklama
Witam z rana
U nas z
Przepieknej pogody wczoraj nic nie zostalo dzis leje okropnie odkad sie obudzilam I pewnie wczesniej bo mokro I w ogole.
Sprobuje nie dac sie pogodzie chociaz nawet moje dziecie z rana stwierdzilo jak ja nie lubie kiedy pada;)
A wczoraj wieczorem gdy czekalam az zasnie mowie kochanie zamknij oczka I Spij. Ona mi na to nie moge jestes taka piekna mamo ze nie moge oczy oderwac od Ciebie;) w sumie lezka mi sie zakrecila ach te hormony

Co do cisnienia to wspolczuje bo ja na ostatniej wizycie mialam 100/70
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry