reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A wczoraj wieczorem gdy czekalam az zasnie mowie kochanie zamknij oczka I Spij. Ona mi na to nie moge jestes taka piekna mamo ze nie moge oczy oderwac od Ciebie;)

Dzieci sa przesłodkie, ja wczoraj też usłyszałam coś miłego:
O: mamo czy ty dla mnie gotujesz moje ulubione obiady?
Ja: tak, oczywiście, dlatego jesz je ze smakiem.
O: ze smakiem i z miłością!!

Miło było... bardzo :)

Właśnie wróciłam z laboratorium, pobierali mi krew, kobieta nie mogła sie wbić w żyłę. Pyta czy ja sie denerwuję a widzę że ona już ledwo stoi :baffled: teraz mam wielkiego siniaka po tym kłuciu :szok: do tej pory jak mi pobierała wszystko było w porządku.

Witam się południowo. Wstyd się przyznać, ale dopiero co wstałam :zawstydzona/y: i nadal chce mi się spać. Przed 3 w nocy rozpętała się u nas burza, waliło tak blisko,że aż się szyby w oknach trzęsły. Oczywiście niunia moja się obudziła i przyleciała do nas, więc zrobiło się ciaśniej w wyrku ;-) No i jak dla mnie pół nocy z głowy :baffled: Ze 2x i ja skoczyłam, tak pioruny rąbały, przez to i maluszek się obudził, tętno mi skoczyło. Może dlatego, że blisko jest wieża tp i ona pewnie ściąga. Teraz nie pada, ale nadal jest przeraźliwie duszno. Mam pootwierane wszystkie okna w domu, a nawet przeciągu nie ma :no:
Joanna rozczuliłam się tą twoją małą :tak:
bulkaasia uśmiałam się z tych kapci :-D
gryzoń mnie też już nie bolą, tak od 2 tyg. może, ale wcześniej to masakra, jak zdejmowałam biustonosz to był ból, jakby 2 kamienie zrzucił, a naprawdę mam nie duży biust.

dzień dobry:) ale miałyście rpzygody :D Uśmiałam się :P a dzieciaki są przesłodkie... Wczoraj odebrałam Julkę i jej tatę z lotniska, oczywiście mała chciała ze mną spać więc wzięłam ją do siebie i tak nadstawiała uszko do mojego brzunia i słuchała czy się Antoś rusza, dała mu nawet buziaka na dzień dobry ... kochana jest... tak sobie pomyślałam, że macie super ze starszakami :)

reklama
lolcia wczoraj było ok...ale dzisiaj głowa strasznie boli i kręci mnie w żołądku ... i brzuch dzisiaj lekko pobolewa. Ale wzielam no-spe i czekam az przejdzie, paracetamol na głowe tez wziełam.

Co do cisnienia ja dzisiaj miałam 97/57
W poprzedniej ciązy miałam 180/130 jak poszłam do szpitala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry