reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cześć dziewczyny. Joanna słodka mała. A teraz słuchaj co moja Julcia wczoraj do mnie, leżymy w łózku ( Sara już zasnęła) i wstałam otworzyć okna, a Julka do mnie " mama ale masz śmieszną pupę tak wisi i w śmiech" no cóż....hehe rozbawiła.Fakt jędrności brak i celulajt się szerzy kupiłam w rosku olejek antycellulitisowy i smaruje Szczerość ponad wszystko.
u nas dziś też leje ale dobrze oczyściło się powietrze co dla takiego alergika jak ja jest b. dobre.
Mam dziś trochę roboty...

Witam z rana :-)
U mnie też leje:wściekła/y: Nawet pies za długo mi nie chciał na dworze być:-D Siknoł i do domu:-)
Ciekawe czy będzie tel, że wolne...

Dziewczyny czy któraś wie co się dzieje z Mamą od bliźniaków - marcikuk jeżeli nie pomyliłam nicku? :-)

I PROSIMY UKRYWAJĄCE SIĘ MAMY O WYJŚCIE Z KRZACZORKÓW :-) NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ:-P

dziewczyny u mnie tez pada ,ale tutaj deszcz to cos normalnego
Ania ja nawet nicka nie kojarze :sorry2:,te dziewczyny,co pisza czesto to juz znam,ale reszta..:no:
a co do dzieci to sa slodkie i czasami maja takie teksty,ze mozna boki zrywac :-D
ide obudzic moja corcie do szkoly,bo synka jeszcze dzisiaj do szkoly nie puszczam,ma ostatni dzien wolnego..chociaz i tak jeszcze tylko tydzien szkoly i maja smyki wolne ;-)
tylko zeby pogoda dopisala,bo w taka jak jest teraz to nic innego tylko siedziec wdomu,grrrr

Dzień doberek :-) U nas znowu gorąco i duszno, któraś chce troszkę słońca?? :-D Zachciało mi się pierogów leniwych na śniadanko i teraz jestem przejedzona :zawstydzona/y: Ale leniwce uwielbiam :-) Miki właśnie padł a ja podczytuję co u was ;-)
Ania kiedyś się zastanawiałam co u naszych jedynych grudniowych bliźniaków i ją odszukałam :-D Chyba wszystko w porządku popisuję w wątku o in vitro i suwaczek posuwa się do przodu :tak: Zazdroszczę deszczu :-D
Madlen79 dzięki za życzenia :tak: Prezentu na razie brak ale może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy :-) Jak córa wstała bez oporów do szkoły? ;-) aaaa!! właśnie zauważyłam, że u ciebie już 17 pełnych tygodni! Pięknie i oby tak szybko do grudnia zleciało :tak:
Nathani dzieci potrafią być słodkie i okrutne :-D
Joanna słodka ta twoja córeczka :tak:
Lil i jak się czujesz? Przeszły bóle??
Mnie piersi też pobolewają i są ogromne :-D W dodatku od kilku dni każdego wieczora mam wstrętną zgagę :sorry2:

Hej Mamusie, tak jak u większości u mnie leje:wściekła/y:, aż sie nie chce z domu ruszyć ale do pracy trzeba.
lolcia dawaj tego słoneczka do mnie!!!!
Dzieciaczki są superowe, uwielbiam ich teksty takie bezpośrednie a jakże czasem celne i przezabawne.
Ania nie kojarzę mamy z bliźniakami, sorki.
Do usłyszonka po południu:-)

Bulkaasia sloneczko_full.jpg

Lolcia moja cora wstaje bez problemu,do szkoly zawsze tak chetnie wstawala :-D
ale jak jest weekend to lubi sobie pospac dluzej,za to syn jak ma wstac do szkoly to jest placz..czasami tylko usmiech na buzi,a jak ma wolne to wstaje razem z kurami
a ktora macie rocznice slubu ?,M.pewnie szykuje jakas niespodzianke na wieczor ;-)
Bulkasia a ty do pracy ? to milego dnia ..mimo deszczu ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry