reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Madlen strony uciekaja bo laczylam posty tych samych pan:-). Jak stanowi regulamin:-).
Ja juz czysciutka i pachnaca:-D. Wypluskalam sie za wszystkie czasy:-). I Mala tyz:-D. A teraz spi.... I nie wiem o ktorej wstanie....

Joanna dzięki, że się dowiedziałaś, właśnie oglądałam na w google paletę Kadus i mają bardzo ładne blondy.
Nathani w sumie to się tyle dowiedziałam, że Evolusion mają amoniak, ale ile go mają nie jest napisane, ani na farbie, ani na palecie w sklepie. Panie też nie wiedziały. Jak się okazało to właśnie wycofali kolor PP.013 i jak tylko wróciłam do domu to poszukałam na necie i zrobiłam zapas:-) W drodze do domu weszłam do Superpharm i kupiłam farbę Syoss SYOSS Professional Performance na pudełku pisze, że jest bez amoniaku.
Właśnie pałaszuję jagody z jogurtem naturalnym, koleżanka przyniosła mi litrowy słoik i miałam robić pierogi z jagodami, ale nie mogłam się oprzeć.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem, w Poznaniu pogoda do bani od samego rana... najpierw burza i deszcz od świtu do południa, potem ciśnienie spadło na łeb, na szyję, a ja w swoim maratonie zajęć, więc ból głowy mam od kilku godzin, i zmęczenie daje po psychice, i się trochę stresuję, czy nie zaszkodziłam tym swojemu Maleństwu... mam nadzieję, że ono tam sobie słodko śpi, podczas gdy mama nie dosypia. Chciałabym już czuć takie konkretne ruchy, żeby wiedzieć że u Niego wszystko dobrze :) Póki co nie mogę się doczekać wizyty, a to jeszcze 9 dni... Dziś rano znowu miałam mdłości i pierwszy raz od dawna żyganko pustym żołądkiem ;)
Na szczęście jutro ostatni raz do pracy i weekend. Aż do poniedziałku wieczór:cool2:

Pisałyście coś o pomysłach na prezent, obstawiam gry w każdym wieku, niekoniecznie edukacyjne, ale uważam to za świetny prezent. Sama uwielbiam grać. "My, dorośli" gramy w Carcassonne na przykład, jest też wersja dla dzieci - Dzieci z Carcassonne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry