reklama

Mamuski grudniowe

Dobry wieczór! A za chwilę to i dzień dobry ;)

Właśnie zaczynam weekend i strasznie się z tego powodu cieszę! Jedyne co jeszcze muszę wymęczyć to sprawozdanie z realizacji programu wychowawczego, i jeszcze tylko 3 dyżury, 2 rady i wakacje!!!

Na zgagę też pomogły mi migdały, pomaga też rennie, ale to takie obrzydliwe, że hej :baffled:

Dobrej nocy i do jutra :)

reklama
ankka02 czytam was raz na parę dni, mam przeprowadzkę w tej chwili i zaglądam tylko w środku nocy :))
Moje xs to raczej już m i dalej jestem załamana , ale muszę przeżyć ;):baffled:
Odnośnie tych spodni , to sama je zamawiałam białe rozmiar s i są idealne, pisze II gatunek ale nie ma na nic widocznego, zamówiłam też rozmiar większe, jednak one rozmiarowo podbiegają pod L ... no chyba, że przez to, że drugi gatunek została wszyta źle metka :crazy: krawcowa już się nimi odpowiednio zajmie ...
acha gdyby któraś z was je zamawiała to białe mają cieńszy materiał od granatowych ...

9fashion!!!Spodnie Carlo biały S II gatunek 29 zł (2437458738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie Carlo White - 9fashion sklep firmowy - odzież ciążowa, moda ciążowa

Pozdrawiam was wszystkie, ale kiedy będę czas do pisania to nie wiem, bo padam z nóg :szok: i tak każdy dzień ...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzuchatkom
Właśnie wczoraj miałam zupełnie inne doświadczenie z ciężarówką. W szpitalu gdzie pobierali mi krew było 5 krzesełek i siedzieli na nich sami starsi ludzie. Przyszła kobieta z widocznym brzuszkiem, dwie starowinki jak na zawołanie ustąpiły miejsca. Ta kobieta śmieje się że właśnie urodziła i już nie jest w ciąży, jedna z kobiet na to "to tym bardziej proszę usiąść".
Z tego samego szpitala... babcia starowinka siedziała na korytarzu w szpitalnym łóżku i czekała na lekarza. W pewnym momencie zaczęła nieudolnie wkładać swoje klapki i wstawać z tego łóżka (jak sie okazało w nocy upadła i połamała sobie bark lub ramię). Młody (około 25 lat) ratownik medyczny podbiegł do niej i pomógł jej dojść do toalety. A mógł jak pozostali przejść obok.
Są jeszcze ludzie o dobrych sercach (ale tylko na Podlasiu?)

Wiitam z rana :-) Już po śniadanku i spacerze z piesem :-D
Niby nie jest za ciepło a mi duszno jakoś dziś...
Mała wczoraj pospała ze mną wieczorem i poszłyśmy spać dopiero koło 23:30, ale musze powiedzieć, że wyspana jestem :-)
Zobaczymy jak to będzie wieczorem czy popołudniu :-D

Miłego dnia życze i buziam w brzuszki:-)

Witam z rana
U nas ma padac deszcz, ale mi slonce w duszy bo Maz obudzil sie I spytal czy pojde z nim na kawe;)

Rudaiza wiec jeszcze sa normalni ludzie, az milo to bylo przeczytac

Witajcie dziewczyny;-) u nas dziś pochmurno i przyjemny chłodek:-) smaruje się moim nowym olejkiem z rossmanna i powiem Wam dziewczyny że niezły jest mąż dziś rano stwierdził, że mam niesamowicie miękką skórę;-)
misia zrobiłaś włosy? pisalam Ci wczoraj żę ja już po :-D

Witam porannie.

Nathani i jak włosy (pewnie pisałaś wczoraj ale nie chce mi się nadrabiać bo znowu utone w tych stronach)

Tu tez pochmurnie, jakoś niemiło.
Ide dzisiaj zaraz na badanie krwi - ale kurcze rano siusiałam i zapomniałam do pojemniczka. Czekam az mi się znów zachce :)))

Miłego dnia brzuszkom!!!!!!!

Bym zapomniała - właśnie zauważyłam że mam dzisiaj okrągłe 16 tyg. Huraaa, jak fajnie. Już bym tak ze 20-ty chciała. I chciałabym juz mieć taki wielki brzuch. I wogóle chciałabym być teraz w ciąży przez 2 lata tak mi dobrze :)))

reklama
Joanna no miło mi sie zrobiło:-)ale rzeczywiście skóra lepsza. Smaruje się systematycznie 2 razy dziennie bo mi się ciałko posypało że hoho.
gryzoń włoski supcio ale myślałam, żę wyjdą jaśniej na palecie były mega jasne .ale jest dobrze;-)
powodzenia na badaniach co by się wkuli:-)bez problemowo
zapomninam o tych ćwiczeniach Kegla a Wy?
misia poczytaj W ciąży u fryzjera | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry