Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Temp 20 st i wreszcie jest czym oddychać - hura!! 
Od małego toleruję tylko kakao albo z płatkami samego nie wypiję
Tak samo mam z pomidorami :-) Mimo to dzięki za radę 

A kiedyś też nam taka staruszka z wnuczkiem wparowała do gabinetu jak my mieliśmy wchodzić. Mój m powiedział jej wtedy, że starsi narzekają na młodych że niewychowani a sama za grosz kultury nie ma. Babka się oburzyła i wyszła 
Ale było miło przynajmniej :-)W autobusach najbardziej pchają się te stare baby. Każdy oczywiście by się podsunął czy ustąpił miejsca ale nie. Tobołami po nogach, łokciami po żebrach. Kiedyś taki babsztyl pchał sie po innych ludziach do wolnego miejsca a tu młody student tuż przed nią usiadł na krzesło. Potem poprosił starsza, biedną, wychudzoną babuleńkę żeby usiadła, inni pasażerowie pomogli jej dojść, tamten babsztyl aż się zagotował a wszyscy pasażerowie dokończyli podróż z uśmiechem na twarzach (łącznie ze mną). Szkoda że takie rzeczy zdarzają się rzadko.A kiedyś też nam taka staruszka z wnuczkiem wparowała do gabinetu jak my mieliśmy wchodzić. Mój m powiedział jej wtedy, że starsi narzekają na młodych że niewychowani a sama za grosz kultury nie ma. Babka się oburzyła i wyszła![]()

bo studenckiego wielkiego grillowania nie liczę, kiełbaski były ohydne 
, jestem po śniadanku więc czas na sprzątanie. A tak bardzo chciałabym mieć czas na relaks