reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ankaa uśmiałam się z tej cukiernicy :-D
liwus piękny ten tort! :tak:
Moje sprzątanie nie pójdzie na marne, bo właśnie się dowiedziałam, że znajomi wpadną na meczyk :nerd: Ale że będą też i dzieciaki, więc jutro powtórka z rozrywki będzie. Choroba, znowu będę spać do południa :baffled:

I chyba z naszego uroczego wieczora nic nie będzie, oglądaliśmy film i włączyła mi się po raz pierwszy w ciąży bujanka nastrojów, ale to tak, że rozpłakałam się bez powodu i tak siedzę i ryczę co chwilę :dry:

liwus świetny tort :-)
nathani witam w klubie obsypanych syfkami :angry::wściekła/y::crazy::szok: Ja mam to samo...czasmi szlak mnie trafia...tym bradziej ze w pierwszej ciazy cere miałam jak pupcia niemowlaczka. Teraz kazdy mi mówi ze zbrzydłam w tej ciązy...twarz zrobiła sie pociągła, jakas taka wychdzona i brzydka ...ach nie ma to jak komplementy od meza i przyjaciół...dzisiaj nawet mama do mnie dzwoniła i powiedziała mi ze ona wiedziała ze bede miała córeczke bo zbrzydłam ale nie chciała mi tego prosto w oczy powiedzieć...a mąz dzisiaj sie zapytał czy po porodzie moja uroda wróci na swoje miejsce ... spojrzałam na niego z byka:nerd: to stwierdził ze nie było pytania hahahaha.

A my dzisiaj czujemy sie dobrze...troszke pobolewał mnie brzusio z prawej strony ale przeszło...w sumie to dopiero niedawno odpaliłam kompa...bo ładna pogoda dzisiaj w szczecinie wiec cały dzien przed domkiem siedzielismy...koło 17 pojechalismy do tesco a potem do lidla...kupiłam sobie bluzke na ramiączkach :-)
Młodemu chcielismy kupić rowerek ale były tylko takie co pedałuje sie do przodu a do tyłu hamuje...a dla niego to za ciezkie wtedy pedały i nie mógł krecic.

ale sie rozpisałam

lil no ja w poprzednich ciążach to samo wysypana strasznie! a teraz na dodatek chyba mam uczulenie po pomidorach czerwone plamki na twarzy i dekolcie tez, mozna wapno w ciazy?
joanna też mnie muliło i zwymiotowałam:baffled:

reklama
liwus- świetny tort, aż się nad nim rozczuliłam, bo wyobraziłam sobie moje dziecko, które będzie podobny robić dla tatusia...
u mnie z cerą b/z tzn. jak przed ciążą, raz lepiej raz gorzej. Ale ludzie mówią mi, że wyglądam promiennie w ciąży, cokolwiek to znaczy
Lilith- mieszkasz w Dobrej od dawna? Na studiach miałam kolegę z Dobrej/ k Szczecina, bardzo fajnego zresztą i tak sobie przypomniałam dobre studenckie czasy jak zobaczyłam skąd jesteś. W sumie to mieszkamy niedaleko od siebie, jakieś 120 km.

Wieczorem zrobił mi się strasznie twardy brzuchol, cały napięty. Wzięłam no-spę, bo trochę się wystraszyłam. Macie coś takiego czasem? Czy to już mogą być już skurcze Braxtona-Hicksa?

Ja tu bazgram, a Wy pewnie już śpicie. Kolorowych snów od nocnego marka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry