reklama

Mamuski grudniowe

reklama
fiolka Kraków wow, ja to mam wszędzie daleko, nad morze daleko w góry też nie zbyt blisko , marzy mi sie przeprowadzka w nadmorskie klimaty.
znów mnie mdli ja się pytam kiedy nastąpi to super samopoczucie????i przypływ energiii?

nathani, placki się robią, mąż dzielnie walczy :D

U nas dziś 22 st., było słońce, ale coś powoli zachodzi, nie mniej jednak cieszę się na podróż do Zaniemyśla :) na pewno nie na długo, ale zawsze to przyjemniej połazić na łonie natury :)

Hej:) właśnie zjedliśmy obiadek, chińszczyzne po polskiemu ;) i brzuchy chyba pękną...
Zaraz ide pisać prace wrrrrrr... Znowu.... Ale juz bliżej niż dalej:)
betiks ​miłości na kolejne lata małżeństwa życzę:)

witam
wczoraj bylam u lekarza z dzidzia wszystko ok ma 15,5 cm i lekarz mówi że chyba będzie chłopczyk ale mówi ze wiecej zobaczy na usg połówkowym czyli 3 lipca. Ja szczerze na ekranie widziałam dziewczynkę żadnego siuraka nie widziałam

Muszę przyznać, że mój mąż jak chce, to potrafi... zrobił fantastyczne placuchy! Tzn. ja mu pomogłam z "gulaszem", ale placki on smażył.

Nathani, łap! <placek_po_zbójnicku>

Kiss, gratuluję zdrowej Dzidzi :)

Katarina, witam :)

reklama
Asia nie obrazaj sie,napisalam tobie, bo to jest niezgodne z regulaminem forum ;)..i nie unos sie..jesli piszesz z tel a tam nie ma opcji edytuj,to odczekaj chwile,az ktos napisze posta po tobie i wtedy nie bedzie posta pod postem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry