reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuski grudniowe

kiss ależ Twoja dzidzia juz duża no i moje gratulacje:-)
Katarina witam cieplutko!!!

Plecy znowu strasznie mnie bolą i ledwo się poruszam...:-(

reklama
Witam, w koncu bylam na usg! juz jestem pewna ze wszystko gra. dzidzia rosnie, z usg wyszlo 13 tyg i termin na 29.12.

Ciesze sie ogromnie, mi juz mdlosci przeszly ale czesciej mam niestrawnosc...musze chyba zmienic diete.

Joanna, kadeska, cinamona ... jaki ten świat mały prawda :tak:
Ja mieszkałam 20 lat w Szczecinie...od 8 mieszkam w Dobrej.

Sorki dziewczyny ale dzisiaj totalnie nie chce mi sie nadrabiac stronek.

Napisze tylko tyle ze dzisiaj niezle sie narobiłam ... wysprzatałam chatę na błysk, poprałam i poprasowałam bo pranie na podwórku szybko schnie. Teraz to kręgosłup wchodzi mi w d.u.p.e...zaraz wezme tez nospe na wszelki wypadek bo troche sie dzisiaj nadzwigałam.

Witam wieczornie :-)
Po pracy w drzwiach spotkałam gości:-D Więc nie było jak do Was zajrzeć:-)
Betiks gratuluje i życze kolejnych 12 lat i więcej!!!
Kiss super, że z dzidzią ok :-) POŁÓWKOWE !!! Ja nawet nie będę w tym samym tygodniu co ty teraz :-D
Witam nową mame:-)
Ide się położyć i chyba spać:-)
Do jutra i buziam w bebzolki :-)

Basia_one mnie na niestrawnosc pomaga szklanka wody z wycisnietym sokiem z polowki cytryny codzinnie rano, zanim zacznie wszystko inne. Pozniej w ciagu dnia tez sobie popijam. Meczylam sie z niestrawnoscia bardzo i to przynioslo mi duza ulge. Poecam! :-)
teraz dla odmiany walcze z alergia na pylki...

Cały dzień prawie u teściowej spędziłam, imieniny miała, obżarłam się ciasta i teraz żałuję....
Lilith
- świat jest nawet bardzo mały...
kiss, Basia- gratuluje zdrowych maluszków
betiks- wszystkiego najlepszego i wielu udanych rocznic razem

Katarina- witam!

Witam wieczorem :)
Udało nam się odwiedzić kumpelę, ale żeby do niej dotrzeć to aż 2 godziny autkiem! O dziwo, podróż znieśliśmy super, bez rzyganka i bólów głowy, wow! Zostaliśmy uraczeni domowymi wyrobami z grilla i ciastem (pewnie w nocy będę cierpieć na żołądek :-D). Akurat jej mama jest położną więc miałam porodowe rozmowy ;) Najważniejsze dla mnie to to, że stwierdziła "na oko", że brzuch mam akurat na swój czas :)
Jak ja nie mogę doczekać się piątku... :rolleyes:

reklama
Witam się w niedzielny poranek :-)
Jak chciałam sobie pospać to Niunia wstała już o 6.... jak nigdy....
Ale już jesteśmy po spacerku z piesem :-)
Ide zaraz jakieś pranie puścić ;-)

Vivienne a w piątek wizyta? :-D

Do góry