• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam w piękny niedzielny poranek :-)
Zaraz robię torcik na zimno, potem do kościoła i jak siostra przyjedzie to zabieramy siostrzeńca na basen :-D
Miłego dnia mamusie

Hejka :-) U nas znowu słonecznie i zapowiada się ładny dzionek :-) Maluszek wczoraj i przed wczoraj dokazywał może się już rozbryka na dobre :-D Miki śpi a ja muszę iść łepetynkę wysuszyć a nie mam weny :-D
Aniu nie przesłałam słoneczka bo wróciłam do domku wieczorem i dopiero wtedy zauważyłam twój wpis :-p Mi młody codziennie o 6 wstaje (no chyba, że ma dzień dobroci dla mamy to o 7) więc wiem jaki długi dzień ci się szykuje :tak:
Ankka miłego dzionka życzę :tak:
Witam nowe mamusie :tak:
Wizytującym gratuluję dobrych wieści ;-) A wszystkim brzuchatkom życzę spokojnej i miłej niedzieli :-)

Lolcia za to dziś mam pięknie :-)
Przed 7 z psem w krótkich spodenkach :-) A ja do zmarźluchów należe :-)
Czekam aż Mała spać pójdzie, albo nie trzeba ponadrabiać dzień ojca :-F
Poczekamy aż A. wstanie, wypijemy jakąś kawke i skoczymy na cmentarz :-)
Tylko Mała psoci nie mam już siły....

Witam się i ja ale u mnie za oknem szaro i wietrznie, ja chcę lato!!!!:wściekła/y:
Ciśnienie zmierzone i zaraz jakieś śniadanko trzeba skonsumować a tu o dziwo apetytu brak. Potem do kościoła i dalej bez weny. Może jakis film ciekawy?

Hej. :)
U nas wczoraj udany dzień
Odwieźliśmy siostrę na lotnisko, z przerażeniem pooglądałam
samoloty, później strefa kibica jednak mieli tylko dwa telebimy
a następne spacerek po pięknym Krakowie :-)
W ogóle wczoraj miałam taki apetyt że bym ciągle jadła
Mój nawet sobię odmówił oglądania meczu bo nie zdążyliśmy do domu
A dziś jedziemy do babci na grilla :)

Kurcze nie wiem jak odpowiadać jak ktoś się pyta który miesiąc:zawstydzona/y:
Gubie się w tym już

Fiolka na suwaczku pokazuje Tobie 4 miesiąc :-)
Ja licze tak: 21 marca miałam ostatnią miesiączkę :-) Więc 21. marzec-20. kwiecień 1. miesiąc
21. Kwiecień-20. maj -drugi
21.maj-20. czerwiec -trzeci
20. czerwiec- 21. lipiec -czwarty :-)
Bo w ciąży też inaczej się miesiące liczy :-) Miesiąc ciążowy ma 28 dni:-) Jak cykl:;-)

Która to twierdziła, że na ipli już nie można oglądać? Bo nie jest darmowa?
Ja własnie oglądam :-D

To byłam JA! Twierdziłam tak, bo wersja na linuxa miała jakiś zastój. Ale wróciła! Tylko teraz nie mam kiedy oglądać :P

Tak, w piątek mam wizytę, i strasznie chciałabym zobaczyć kogo noszę w środeczku, ale nie wiem, czy Maluch już nam pokaże swoje skarby ;)

Fiolka, też się w tym gubię ;) zawsze odpowiadam tygodniami, jak chcą to niech sobie sami liczą :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry