reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny! Dziękuję pięknie wszystkim za życzonka :tak: Zjedliśmy z meniem obiad na mieście, potem wypad z małą oczywiście do parku, potem goście,a potem - tak nie typowo: robiłam dżem z truskawek z całych 4kg (były po 6 zeta) i padałam na nos, bo mi się zeszło do 12:30 w nocy :dry: W związku z tym dzień z mężusiem zakończony bez uniesień, ale za to poranek...mrmmmmm ;-) Jeszcze tylko kupię ładnych z 1kg i zamrożę :tak: Dziś pięknie i szykuje nam się miłe grillowanko u znajomych wśród biegających koników. Relaksik pełen, ależ jestem rozleniwiona dzisiaj :rofl2:
Witam nowe mamusie, coraz nas więcej :-)
Miłego reszty dzionka i wieczoru kobietki :tak:

reklama
Witam niedzielnie.

U mnie dzisiaj dzien lenia...zrobilam obiadek...dzisiaj gołąbki w sosie pomidorowym. A teraz siedze i sie bycze.

Ania-789 a co jezeli ktos miał cykl 23 dni :-p bo ja tak miałam :blink:

Hej ja dzis przelotem w domu to i zajrzalam co u Was niestety nie poodpisuje bo musialabym kilka stron tu napisac:-D:-D:-D

U mnie remont szedl ladnie caly tydzien a teraz troche zastoju bo majster polecial na inna robote:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: tynki juz sa elektryka tez tylko jeszcze podloga i schody no ale bez tego wrocic do domku jeszcze nie moge:baffled: takze dalej bede u siostry goscic:sorry2: no i za mna okropny tydzien mdlosci, chyba jeden z najgorszych takze mnie niestety jeszcze nie opuscicly:-(:-(:-(

Trzymajcie sie i dbajcie o siebie:-) a za wszystkie wizytujace mocno trzymam kciuki;-)

Hej hej wszystkim,

ja wlasnie mojego N. wyprawialm. Pojechal w podroz sluzbowa i wroci dopiero w srode. Tak wiec jestem sama i w koncu bede mogla wieczorami ogladac w tv co mi sie bedzie chcialo a nie tylko mecze. Tylko w nocy w lozku bedzie mi troche smutno...

Wlasnie zajadam sie arbuzem i ogolnie sie obijam, w koncu niedziela od tego jest. Moze wieczorkiem jak nie bedzie upalu zajme sie wreszcie ogrodem i chwasty powyrywam.

Witam jak rano wybyliśmy tak ja z Laurą wróviłam jakieś 1,5h temu :-D

Mówie, ja licze tak od dnia ostatniej miesiączki do dnia w przeddzień ostatniej miesiączki :-D

Zresztą nawet ginekolog nie używa miesięcznych kalendarzy tylko tygodniowe :-)

Dobry wieczor dawno mnie nie było ale tyle sie dzieje operacje Nastki mam już w sobote a teraz walczymy z przeziębieniem bo ją złapało mam nadzieje że jej przejdzie bo inaczej operacje musimy przełożyć Noukie jeszcze troszke i wrócisz do siebie po takim remoncie super tylko to sprzatanie wspolczuje tych cholernych mdłości mogłyby już dać spokój:tak:My dziś załatwiliśmy catering na wesele i mamy z głowy jeszcze czekają mnie poszukiwania butów do sukienki i małą na zakupy zabrać wszystkim które wizytowały gratuluje a tym co będą życzę powodzenia:-) Kebeska na takie stwaianie sie brzuszka spróbuj magnez z witaminą B6 ja mam od lekarza i pije codziennie i pomaga

Ostatnia edycja:
wiolka, pamiętam jak ja szukałam butów do ślubu... zawsze mam problem z ładnymi butami, bo mam małą stopę i co bez paska to mi spada :/ Muszę mieć zawsze jakiś punkt zaczepienia bo inaczej staję się Kopciuszkiem :D A jaką masz kieckę?:>
Ostatecznie kupiłam takie sandałkowe, z bardzo wygodnym szerszym obcasem i wcale nie białe ;) Za to teraz mogę je nosić i do kiecek i do jeansów ;) Dałam za nie całe 55 zł :rolleyes:

Też łykam MgB6 i nie mam żadnego stawiania się brzucha, ale nie wiem, czy dzięki magnezowi czy taka ma natura ;)

Fifonka, ja mam termin na 1.12, 1 czerwca lekarz "już coś widział, ale nie chciał zapeszyć", idziemy w piątek na badanie, może Dzidzia coś pokaże, liczę na to, bo chciałabym wiedzieć :)

reklama
Vivienne-sukienka góra taka niby prosta na ramiączkach dekolt taki do szpica z jakimiś cekinkami a po biustem zaczynają sie yfalbany tiulowe które robią z suknie taką dużą balową na kole buty szukam na malym obcasie zebym wytańczyła a szkoda mi dać za nowe 130zł minimum bo gdzie ja później w białych butach wyjde:baffled: a ja mam taki rozmiar 39,39 więc niby butów pod dostatkiem ale drogie a fakt że w ciąży jestem nie pozwala mi na takie buty jakie mi sie podobają bo obcas spory ja też zażywam ale dlatego że brzuch mi tak twardnial i bolał na początku strasznie,a jak twoje samopoczucie?uciekam spać dobranoc jeśli tu ktoś jeszcze jest:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry