Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
To do takiej kreacji obstawiasz buty szykowne czy raczej proste dla kontrastu?
Ja miałam kieckę ecru, więc buty mogły być krem/beż i takie miałam. Mało ślubne
Z obcasem takim jak tu, kształt buta dosyć podobny też, z tym, że kupowane w boot square (ponoć badziewne, ale tanie i wytrzymały i ciągle nadają się do chodzenia
) sandałki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN i były baaardzooo wygodne 
Ja ostatnio naprawdę dobrze znoszę ciążę, nawet zaliczyłam dwa razy po dwie godziny jazdy autem i ani razu mnie nie mdliło! To się nie zdarzało nawet przed ciążą
Właściwie oprócz jednego popołudnia z bujanką nastrojów to wszystko jest teraz dobrze
Brzucha już całkiem widać, ale można go jeszcze pomylić z przytyciem, choć powoli zaczyna się kształtować na ciążowy
Nie wiem, czemu jeszcze nie śpię, skoro rano muszę wstać, krew oddać do badania...
Ja miałam kieckę ecru, więc buty mogły być krem/beż i takie miałam. Mało ślubne
Ja ostatnio naprawdę dobrze znoszę ciążę, nawet zaliczyłam dwa razy po dwie godziny jazdy autem i ani razu mnie nie mdliło! To się nie zdarzało nawet przed ciążą
Nie wiem, czemu jeszcze nie śpię, skoro rano muszę wstać, krew oddać do badania...
Nathani dziwnie to znaczy źle? Dziękuje przyda sie nam zdrówko
Vivienne buty chce takie proste i tak ich praktycznie spod sukni widać nie będzie ale takie zwykłe bo sukienka jest z tych co robi wrażenie a nie chce przesadzić i fajne te butki masz ważne że wygodne:-) Gryzoń ja mam suknie zadatek wpłacony wypożyczam bo nie chce kupować co ja z nia później zrobie i gdzie taką suknie trzymać wole wypożyczyć i oddać to jesteśmy w tym samym punkcie ja za butami pojade może w którąś sobote napewno nie w tą bo w tą mamy operacje malej zostawie ją z mężem i pojade mam nadzieje że coś kupie ja lubie kupować buty ale zwykłe a nie do sukni ślubnej,duże wesele robicie? ;-)