reklama

Mamuski grudniowe

To do takiej kreacji obstawiasz buty szykowne czy raczej proste dla kontrastu?
Ja miałam kieckę ecru, więc buty mogły być krem/beż i takie miałam. Mało ślubne ;) Z obcasem takim jak tu, kształt buta dosyć podobny też, z tym, że kupowane w boot square (ponoć badziewne, ale tanie i wytrzymały i ciągle nadają się do chodzenia ;) ) sandałki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN i były baaardzooo wygodne :)

Ja ostatnio naprawdę dobrze znoszę ciążę, nawet zaliczyłam dwa razy po dwie godziny jazdy autem i ani razu mnie nie mdliło! To się nie zdarzało nawet przed ciążą ;) Właściwie oprócz jednego popołudnia z bujanką nastrojów to wszystko jest teraz dobrze :) Brzucha już całkiem widać, ale można go jeszcze pomylić z przytyciem, choć powoli zaczyna się kształtować na ciążowy :)

Nie wiem, czemu jeszcze nie śpię, skoro rano muszę wstać, krew oddać do badania...

reklama
Witam się z rana :-)
Laura znów od 6 na nogach :-(
Ale tak myślałam, że tak będzie, bo jak z nią wracałam to zasnęła po drodze, próbowałam ją obudzić koło 20.00 ale się nie dało, więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu i raczej prześpi całą noc :-) I przespała ;-)
U mnie dziś troszke chłodniej i bez słońca, niby padać ma... ale zobaczymy :-)

Miłego dnia wszystkim :-)

Wiolka ja też jestem na etapie szukania sukni i butów - tzn suknie juz mam ide w środe dać zadatek ale o butach nawet nie chce mi się mysleć - nienawidze kupować butów.

Noukie my także szykujemy sie do remontu - zazdroszczę Ci że u Ciebie juz trwa, juz niedługo wrócisz do pięknego mieszkanka, pachnącego nowością. Ale fajnie. Własnie zaraz dzwonie do majstra żeby powiedział kiedy wchodzi z remontem. Będe się na ten czas musiała wyprowadzić do mamy a tam z netem kiepsko :((

Kobietki prosze o poradę - od dwóch dni nie moge siedzieć leżeć chodzić - tak mnie plecy bolą - nie tam gdzie zawsze czyli w krzyżu tylko wyżej - odcinek piersiowy. Będę jutro u lekarza to się spytam ale musze jakoś dzisiaj funkcjonować i nie wiem czy lepiej to przeleżec czy poćwiczyć cosik??? wykończe się aż ciężko mi się oddycha

gryzoń, może czymś nasmaruj? Amol, olejek kamforowy? Może to od przewiania/zmiennej pogody, ja tak mam często ale bliżej karku.

Jak ja się cieszę, że moja teściowa jest krawcową i specjalizuje się w sukniach ślubnych :D no i że udało mi się z tymi butami, nie do końca to było to, co chciałam, ale lepsze niż szpile z czubem w moim wypadku ;)

Byłam dziś na pobraniu krwi, ale ładnie mi się pani wkuła, szybko i bezboleśnie, siniaka chyba tym razem nie będzie :)

reklama
Dzień dobry ja już objechałam do rodziców wrócilam oczywiście moja córa cały czas za mną dzwoniła jak tylko z domu wyszłam mam zrobione zakupy zjadlam dopiero śniadanie a spać mi sie chce okropnie:baffled: Nathani dziwnie to znaczy źle? Dziękuje przyda sie nam zdrówko:tak: Vivienne buty chce takie proste i tak ich praktycznie spod sukni widać nie będzie ale takie zwykłe bo sukienka jest z tych co robi wrażenie a nie chce przesadzić i fajne te butki masz ważne że wygodne:-) Gryzoń ja mam suknie zadatek wpłacony wypożyczam bo nie chce kupować co ja z nia później zrobie i gdzie taką suknie trzymać wole wypożyczyć i oddać to jesteśmy w tym samym punkcie ja za butami pojade może w którąś sobote napewno nie w tą bo w tą mamy operacje malej zostawie ją z mężem i pojade mam nadzieje że coś kupie ja lubie kupować buty ale zwykłe a nie do sukni ślubnej,duże wesele robicie? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry