reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

Dalej mi niedobrze :(
chyba nie poczuje się lepiej w tej ciąży:sorry2:
co do spania to niestety nie potrafię w ciągu dnia:dry:

Cinamona u nas ogólnie miła okolica cicha dużo starszych osób.
Klatkę sobię chwalę bo sądiedzi niekonfliktowi no i nie wtrącają się w nic
jedynie na górze są zawsze jacyś młodzi bo wynajmują :/
Ja rozumiem można być głośno daje zawsze czas do 12 ale potem mnie szlak trafia :wściekła/y:

reklama
Dzień dobry my już po operacjii w domku mala dobrze sie ma szybko doszła do siebie podróż w takim upale była troszke męcząca ale w końcu w domku:-) Ide was poczytać Nathani-współczuje z powodu pieska mam nadzieje że jakoś sie będzie trzymał Fiolka-to faktycznie dramat z takimi sąsiadami my na szczęście mieszkamy w domu tzn wynajmujemy ale dom nie umialabym w bloku mieszkać życze dziś żebyś przespala noc i odespała wczorajszą

Ostatnia edycja:
wiolka tak się cieszę, że operacja się udała i trzymam &&&&&&&& za szybką rekonwalescencję:tak::-)
Joanna przemyśl jeszcze raz swoja decyzję, nie chcę bys odchodziła, lubie jak się wypowiadasz no i mam kogoś bliskiego dzieki Tobie tutaj w uk:nerd:

czesc dziewczyny jak sie macie?? u Was tez tak gorąco?? u mnie strasznie i dodatkowo zanosi sie na burze. dowiedziałam sie od mojego faceta ze jak wroci jutro z Niemiec to jedziemy zaraz na nastempny dzien na wakacje:) mam pare pytan do was bo do lekaza juz nie zdaze isc a wiem ze sa tutaj Kobiety doświadczone:) a wiec: raz czy moge sie kompac w mozu ?? czy moge przebywac na słoncu łącznie z plaza oczywiscie wysmarowana kremam uv i pod parasolem ? o czym pamietac jeszcze jadac na wakacje a będąc w ciąży??

Justyś ja byłam w Chorwacji w 7-8 tc i zalecenia gina były takie:
- przerwy w podróży co dwie godziny na rozchodzenie,
- kąpiele w morzu jak najbardziej (co gin to inne podejście, teraz chodzę do innego i zabrania mi chodzić na basen nawet),
- opalanie leżąc plackiem nie, ale np. czytanie książki pod parasolem mogło być.
A gdzie jedziecie?

dziekuje MY do Czarno Góry:) i tam jest goraco i daleko. wrrrr ale pięknie a wakacje nam sie naleza tak jak kazdemu innemu i własnie chciałam was zapytac o Rade bardziej doswiadczone mamy:)

Margot, na kiedy masz termin? Bo chyba mamy podobnie :)) Też nie czuję takich mocniejszych ruchów, takie leciutkie bąbelki czaaaaseeeem ale to muszę się mocno wyciszyć, poleżeć...

W ogóle to witam w dniu dzisiejszym pięknym :) Wróciłam po 3,5 h z rady i mam wakacje do następnej rady, czyli do 30.08 :)
Zaraz się biorę za naleśniki, dziś dla chłopa na słono, dla nas na słodko :)

W Poznaniu słońce grzeje, więc wstawiłam pranie żeby wyrzucić je na dwór, ale tak po 11 mieliśmy burze. Liczyłam na odświeżone powietrze a jest goręcej niż było ;)

Zazdroszczę Wam wakacji, my spędzimy je w mieście na poszukiwaniu pracy dla P., poszukiwaniu mieszkanka do wynajęcia (po raz enty, już lepiej byłoby wziąć kredyt ale nie mamy na to szans na razie :( ), a od 20 lipca zajęcia w szkole rodzenia :)
Dobrze, że są jeziorka chociaż w pobliżu!

vivienne- my chyba mamy podobny termin- ja z usg 27.11 a Ty jak dobrze pamietam z usg- 26.11? czy cos pokrecilam?

Tak jest, wczorajsze USG wskazało na 26.11 :) Wg OM 1.12, ale przewidujemy że będzie trochę wcześniej, możliwe, że to będzie mój najpiękniejszy prezent imieninowy (25.11) :-D

reklama
Joanno szkoda, że nas opuszczasz, ale w sumie cię rozumiem bo sama średnio dwa razy dziennie mam myśli, żeby opuścić forum i myślę, że niedługo to zrobię.

Ostatnia edycja:
Do góry