reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

Lilith na mnie niestety nic nie działa, ani śliwki ani woda nic
a jaki to syrop ?

Sylwkowa my tez w sypialni postawimy łóżeczko
na przeciwko naszego łóżka ;)

i chyba tyle bo więcej nie dam rady
w ogóle ten drugi trymestr niby taki wspaniały a ja dalej syfy
na twarzy i zaraz będę znów wymiotować:zawstydzona/y:
Miałam iść na badania ale znów mnie w żołądku świdrowało :/

Ktoś chyba pytał o ułożenie malucha.
Mój tak ostatnio pozował że to usg takie wszybkie było :sorry:

reklama
Witam dziewczyny

Dzisiaj ruch w pracy, ale nie jest jeszcze tak źle tylko głodna jestem bardzo aż mnie żołądek boli. Na razie głowa nie boli mam nadzieje że do końca dnia wytrzymam. Trzymajcie się ;-)

Dzień dobry "z rana" :-D
Wstałyśmy o 11, jemy śniadanko. W planach nic nie robienie, czyli ogarnięcie chałupy i lenistwo ;) No i naleśniki na obiad. Mężowi tak zasmakowały te z pieczarkami i groszkiem że znowu się domaga. Ja tym razem na słodko :tak:

Ale mieliśmy w nocy burzę! Huczało i jaśniało kilka godzin. Myślałam, że gorzej ją zniosę, ale dosyć szybko usnęłam i resztę przespałam ;)

Dziewczyny, Wy już meblujecie pokoiki dla Maluchów a ja nawet nie wiem gdzie będziemy mieszkać. Póki co postanowiliśmy ostatecznie o przeprowadzce, więc od sierpnia wylądujemy gdzie indziej. Tylko jeszcze mieszkania nie znaleźliśmy, ceny wynajmu są koszmarne :szok:

Kciuki za wizytujące i sto lat dla Betiksowej córy :)

Miłego dnia dla każdej :happy:

Vivienne spokojnie ja tak samo jak ty nie urządzam pokoiku maluch bo też nie wiem czy się nie przeprowadzimy, tylko że ja jestem na etapie budowy domu w wakacje panele i płytki pójdą tylko gorzej będzie z wyposażeniem i jak fundusze pozwolą to pewnie na zimę się sprowadzimy.

Nathani pytam o rozjasnianie wlosow bo sama planuje rozjasnic.. mam dlugie wlosy i rozjasniam na bardzo jasny ( balejaz) i tak z ciekawosci pytam czy sa jakies zdecydowane przeciwniczki rozjasniania..

Dzień dobry u mnie takie gorąco jak cholera rano bylo 27st:szok: a ja przed 15 musze iść do gina:confused2: masakra Betsiks najlepsze yczenia dla córki:-) Margot-ja też rozjaśniam włosy normalnie i nie uważam żeby to bylo złe tylko tyle że czekalam to skończenia pierwszego trymestru:tak: Ja mialam dziś na obiad pierogi z jagodami i zupe ogórkową musze sie zaraz isć wykąpać przed wizyt a sie musze ogarnąć w domu troszke sprzątnęłam i nie mam sily wieczorem przyjeżdża fryzjerka robić mi fryzure będziemy kręcily włosy na piwie:laugh2:jeszcze tego nie robilam więc zobaczymy jak to wyjdzie i ile wytrzymają:cool: Fiolka a gin nie może co czegos dać na te wymioty?Moja koleżanka wymiotowała na początku ciąży przez 2 tyg powiedziala lekarzowi i dostala jakieś czopki po których jej odrazu przeszlo i do końca ciąży miała spokój:eek: Wizytującym życze udanych wizyt milego dnia zmykam:-)

Na szybko bo zaraz jedziemy nad wodę, może będzie ok.

Wiolka ona mi powiedziała że te czopki nie są w 100% bezpieczne przynajmniej nie ma badań
na ten temat.
Na początku poleciła witaminkę B6 teraz pociesza że jeszcze trochę.
Ale mi to absolutnie nie przeszkadza, wymioty są na czczo z rana więc wytrzymam ;)

fiolka syrop nazywa sie duphalac ...po 4 godzinka tak cie pociśnie ze ulga niesamowita. Ja to nawet brzuch mam mniejszy :-p

Zaraz ide na przystanek po siorke ...wpada z dzieciakami na kawusie...no i oczywiście chce mnie wykorzystac do farbowania włosów i zebym ja scieła :-D Jak ja ją zetne to juz długo mnie o to nie poprosi heheheheeh.

dobra zbieram sie do wieczorka...

Tylko nie natrzaskajcie tylu postów zebym mogła je później nadrobić;-)

Lilith, ja dziś też bawię się we fryzjerkę, mąż dopomina się o strzyżenie ;)
Swoją drogą, nazwa syropu trafiona :p

Brzuszek mnie dzisiaj boli troszku :(

reklama
Ja też jeszcze nic nie mebluje.
Fiolka u mnie twarz i szyja i dekolt jak gejzer, pryszczy pełno! nie wiem kiedy to minie...miało w 2 trymestrze ale...jak widać nie minęło.

Do góry