reklama

Mamuski grudniowe

Hej lasencje:-) Ale sie usmialam jak Was czytalam z tymi waszymi wpadkami i roztargnieciem a myslalam ze tylko ja taka sie rozlazla zrobilam Margot 1 mam nadzieje ze mi sie nie zdarzy jechac godz wczesniej do pracy bo zaczelabym o 5 hahaha:szok: Ciril gratuluje tych wspanialych kopniaczkow :-DLilith jak po wizycie? Ruda- iza ja poprosze to slonce z dostawa do domu bo deszczu juz mam serdecznie dosc!! Fiolka130 wiesci super i nareszcie moge byc troszke spokojniejsza Ankka02 wiem co to zespol Downa poprostu uzylam skrotu myslowego:-) dla mnie najwazniejsze ze dzidzia zdrowa:tak:Wiolka23 trzymam kciuki i czekam na wiesci z jutrzejszego usg:-) Betiks co z mezem??Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku..

reklama
Witam się wieczornie no i oczywiście czytania a czytania, lecicie jak burza.
Wróciłam dzisiaj z wywiadówki od córki ze szkoły dumna jak paw:tak: Nauczyciele wychwalali ją bardzo a mi serducho rosło!!! Jej praca z plastyki (portret królowej) zwyciężył a z w-f jest najmłodszą zawodniczką przyjętą do drużyny szkolnej w rounders (mieszanka baseballa z krykietem) i w piątek dostanie medal od sławnej biegaczki. Mamy zaproszenie na kolację :-) Z Francuskiego jest najlepsza w klasie i przeskoczyła 2 poziomy wyżej.
betiks co z mężem?
wiolka ja będę miała dopiero 24/09 robione więc nic nie powiem na ten temat.
sarka u mnie polski ginekolog to koszt 540 funtów, w skład wchodzą: 4 wizyty, 2 usg, badanie krwi i moczu. Niestety nie stać mnie na to:no:

wiolka ja miałam ...i jak sobie pomysle ze znowu mnie to czeka to na sama myśle chce mi sie wymiotować...glukoza to najgorsze świństwo jakie moze być...słodkie w cholere ... polecam wcisnąć sobie cytryne do środka...choć i tak ( za przeproszeniem ) g.ó.w.n.o daje

Sylwkowa-dam znać jak wróce jutro ważne usg które wykrywa wady cewy nerwowej i coś tam jeszcze ale ostatnio bylo ok więc jestem spokojna i wiem ze to tylko formalność;-) Bulkasia-to gratuluje ale człowiek jest dumny wiedząc że ma tak zdolne dziecko i wszechstronnie uzdolniona tyle naraz gartuluje zdolnej córy:tak: Liligoth-ja jeszcze nie mialam bo w I ciąży mi nie robili a teraz ide 24 na glukoze znajoma mi doradzila kupić kwasek cytrynowy i upijać po lyku glukozy i dolewać kwasku:baffled:ostatnio jak bylam u gina to dwie dziewczyny były i wypily duszkiem powiem wam ze po ich minach nie bylo źle i skomentowaly że nie najgorsze:oo:

Dziendobry:tak:

Wiolka powodzenia na wizycie;-) nie wiem czy dzis ktos jeszcze wizytuje???? jak tak to tez mocno trzymam kciuki:tak:

Spadam do pracy i wieczorkiem na 19;30 tez do gina ciekawe co powie;-)

Milego dnia:tak:

Witam się z rana :-)
TRzymam kciuki za wizytujące :-)
Ja glukoze miałam po 20 tygodniu (z Laurą) ale dokładnie nie pamiętamw którym...
I Wiolka tak jka z córą w ciąży chodziłam to nie najgorsze (bo sie slodkiego non stop chciało), a teraz jak ja nawet kawy za słodkiej nie moge.....
Spadam sie szykować, bo dziś mi się zaspało :-(

Dzień dobry ja sie pokazuje zanim z domu wyjde musze po drodze malą u teściowej zostawić więc wcześniej wyjde napewno dam znać jak poszło Noukie za ciebie też trzymam kcuki:-) Mam nadzieje ze w busach będą wolne miejsca i że szybciutko objade,Milego dnia:-)

hej dziewczyny. wiolka nie jest tak strasznie mało przyjemne, muli ale dasz radę rozpuszczają w laboratorium, mój ginek zabronił wciskać cytrynę. powodzenia na wizycie
betiks daj znać
bulkasia gratuluje zdolnej córci.
kolejny upalny dzień się szykuje

reklama
witam w deszczowy dzien :-D
juz nie licze na lato wtym roku..,moze na wakacjach zalapiemy sie na troche slonka ;-)
kciuki za wizytujace &&&&&&&& ;-)
Bulkasia nie denerwuj sie i prosze sie usmiechnac :tak:
nie wiem,czy wam pisalam ale moja rodzinka czuje juz kopniaczki naszego okruszka..na razie sa jeszcze bardzo delikatne,ale juz sa :tak:;-),jestem mega szczesliwa :happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry