wiolka23
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny bardzo ciesze sie strasznie a Nastka skomentowała "wiedzialam że będzie siostra":-) Bułkasia ja od wczoraj czuje cały czas ruchy o dziwo ogólnie czułam tylko 2 do 3 razy w ciągu dnia ale ja czuje w dole brzucha nawet dzis jak mi lekarz w szpitalu robil usg to tak śmiesznie mała sie w dół brzucha przesunęla i taka kulka sie zrobiła tak samo sie uklada wieczorem i rano

i mam żylaki na lewej nodze
i pępek mi się zmienia, ale ruchów nie czuję
Wczorajszy dzień był dla mnie straszny. Mąż wylądował w szpitalu z podejrzeniem zawału, mała znó miałą migrenę i prawie mi wymiotowała po drodze z przedszkola, mnie z tych nerwów, gorąca i rozpaczy też zaczęła boleć głowa, potem brzuch, maskara po prostu :-( Na szczęście wyniki badań były ok u menia, poleżał pod kroplówką 5 godzin i prawie mu przeszło i puścili do domu. W sumie nie wiadomo co spowodowało tak silny ból w klatce piersiowej (mąż nie mógł się nawet wyprostować). Lekarze sami nie wiedzieli, czy to może od stresu jakiś nerwoból, czy od kręgosłupa. W każdym razie z sercem wszystko ok
Ale ja się spłakałam strasznie i do dziś byłam bez życia. A rano ledwo doszłam na badania, bo miałam dziś zrobić (morfologia i mocz). Od jutra do niedzieli mnie nie będzie, tak, że się nie denerwujcie ;-) Padam, jednak wczorajsza zarwana nocka wychodzi.