reklama

Mamuski grudniowe

Dziękuje dziewczyny bardzo ciesze sie strasznie a Nastka skomentowała "wiedzialam że będzie siostra":-) Bułkasia ja od wczoraj czuje cały czas ruchy o dziwo ogólnie czułam tylko 2 do 3 razy w ciągu dnia ale ja czuje w dole brzucha nawet dzis jak mi lekarz w szpitalu robil usg to tak śmiesznie mała sie w dół brzucha przesunęla i taka kulka sie zrobiła tak samo sie uklada wieczorem i rano:-D

reklama
Gratuluję udanych wizyt :-)
Nathani mój gin to twierdzi, że w ciąży macica się po prostu rozciąga i może tu i ówdzie pobolewać. Jeżeli to nie jest wielki i ciągły ból to nie ma powodów do zmartwień.
Padam dzisiaj... Rano badania na przeciwciała, potem praca, w końcu wróciłam do domu, na szczęście mama mnie poratowała pyszną zupą jarzynową. Od razu lepiej

Witam właśnie wóciłam :-)
Ale mam ubaw z A. :-D Jak byłam w pracy poprosił, żebym kupiła conajmniej 2 paczki chipsów...
A teraz je wcina aż mu się uszy trzęsą. A jak je zobaczył to od razu bah na łóżko i do nich....
Wasi M. też mają zachcianki cvzy to tlyko mój?
Ide Was nadrobić, pewnie się tego uzbierało troche :-)

Wiola gratuluje zdrowej córy :-)
A ja ruchy czuje na dole a w okolicach pępka raz z prawej raz z lewej strony kopniaki ;-)

Ide jakieś pranie szybkie puścić:-)

Przewiało mnie i cały prawy bok mnie boli... Tzn plecy z prawej strony na dole... I czasem jakby jajnik, a czasem idzie w góre aż do szyji....

Ostatnia edycja:
Ania mój mąż ''kocha'' chipsy i mógłby je jeść na okrągło, w domu mamy speclalną półkę na której zawsze jest kilka paczek;-)
Oprócz tego ma zachciewanki ale on odwrotnie bo na słodkie, własnie zajada lody a mnie od niej odrzuca.
Stanęłam na wadze i mam od początku ciąży +2kg:-) a powiem Wam, że czuje sie jakbym przytyła z 10. Nadal macie parcie na pęcherz? Ja latam co 2-3 godziny i to z taki cisnieniem, że hej.

Witam wieczornie,
wróciliśmy z zakupów, ależ mnie giry teraz bolą... Za to udało mi się kupić górę od kostiumu i pareo, stwierdziłam, że i tak tyłka nie będę pokazywać, dopiero w tych wielkich lustrach przymierzalniowych widzę jak się giry i tyłek rozrósł :eek: i mam żylaki na lewej nodze :baffled: i pępek mi się zmienia, ale ruchów nie czuję :( Zazdroszczę Wam, że już możecie wyczuć gdzie się Maleństwo układa...

Za to zdecydowaliśmy ostatecznie imiona (mój mąż dalej wierzy w 10% na chłopaka ;) ale ja do brzuszka mówię już po dziewczęcym imieniu, oby te 90% były prawdą :-D)

Cześć dziewczyny. Kochane jesteście, że się tak martwicie i bardzo wam za to dziękuję :tak: Wczorajszy dzień był dla mnie straszny. Mąż wylądował w szpitalu z podejrzeniem zawału, mała znó miałą migrenę i prawie mi wymiotowała po drodze z przedszkola, mnie z tych nerwów, gorąca i rozpaczy też zaczęła boleć głowa, potem brzuch, maskara po prostu :-( Na szczęście wyniki badań były ok u menia, poleżał pod kroplówką 5 godzin i prawie mu przeszło i puścili do domu. W sumie nie wiadomo co spowodowało tak silny ból w klatce piersiowej (mąż nie mógł się nawet wyprostować). Lekarze sami nie wiedzieli, czy to może od stresu jakiś nerwoból, czy od kręgosłupa. W każdym razie z sercem wszystko ok :happy: Ale ja się spłakałam strasznie i do dziś byłam bez życia. A rano ledwo doszłam na badania, bo miałam dziś zrobić (morfologia i mocz). Od jutra do niedzieli mnie nie będzie, tak, że się nie denerwujcie ;-) Padam, jednak wczorajsza zarwana nocka wychodzi.
Pozdrawiam was dziewczyny gorąco :happy2:

reklama
Bułkaasia gratuluje takiego talentu w domku :-) Ja roznie czuje kopniaki raz z prawej raz z lewej na dole u gory – wiercioch chyba straszny z tego mojego dzidzi:laugh2:Marlen 79 ciesze sie ze dzidzius daje juz znac o sobie
Natkani nie martw się na pewno twój dzidzius rosnie i w twoim brzuszku musi się zrobic miejsce dla maleństwa zeby mialo gdzie szalec:-D:-D
Vivienne wstydzioch z tego twojego dzidzi hihi Na początku tez nie bylam pewna czy to ruchy maleństwa ale za drugim razem bylam przekonana ze te moje delikatne najwspanialsze motylki w brzuchu to dzidzia
Clodi nie jestes sama ja mam to samo dopiero jak na urlop przed urodzeniem pojde to będę mieć wolne a do tego czasu TyrkaL
Wiolka Gratuluje zdrowego maleństwa!!!
Dziewczyny moge podac reke waszym meza ja w ciazy non stop mam ochote na chipsy i to do tego stopnia, ze nie moge sobie ich odmowic - dzis juz wyszlam ze sklepu zeby ich nie kupic i wiecie co musialam sie wrocic!!!! wlasnie wcinam lay'sy wloska pizze pepperoni a najbardziej uwielbiam zielona cebulke :happy::-D a druga rzecza na ktora ciagle mam ochote to lody!!!:tak: masakra jakas:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry