reklama

Mamuski grudniowe

Narobiłam się... Dżemy z czarnej porzeczki już zawekowane, sok się gotuje i jutro do zawekowania.... Kwaśne... ale jakie pyszne i zdrowe (i własnej roboty lepsze niż kupne)...

Teraz idę się wykąpać, bo po południu mąż przyjeżdza po nas i jedziemy z Młodym na Epokę Lodowcową 4...

reklama
Betiks duzo zdrowka dla meza a tobie duzo sily ;-)
4madlen opuchniete nogi w ciazy ma wiele kobiet,ale nie wiem jaka jest tego przyczyna :sorry:
mi akurat nogi nie puchly,ale jak lezalam na patologi z synem,to niektore laski tak mialy spuchniete,ze :szok: i lekarze mowili,ze jesli wyniki wszystkie sa dobre,to wsio OK..:tak:
a u nas dzisiaj raz slonce raz deszcz..a ja mimo tego,ze spalam dlugo i powinnam byc wyspana,to jestem spiaca :tak:,chyba za dlugo spalam :-D,albo cisnienie leci w dol :wściekła/y:
ciril podziwiam cie ztym wekowaniem..ja w swoim zyciu nie zawekowalam ani jednego sloiczka :zawstydzona/y::-D

Cześć dziewczyny, jest tak gorąco, że po prostu padam na nos. Wczoraj całą noc spaliśmy przy włączonym wiatraku, który i tak nic nie dał. Szczerze mówiąc to mogłoby się ochłodzić troszkę bo wyrobić nie można.

Misia-ja mam ten sam problem śpimy przy otwartym balkonie i przy włączonym wiatraku i zero przepływu powietrza:eek: Ciril-jakie soki robilaś?Ja dziś zakisiłam dwa słoiki ogórków narazie tak po trochu bo ogórki mamy swoje i codzień jak zbieram po trochu ale zawsze to nasze a obrałam dziś troche agrestoporzeczki z której będę robila soki i kompoty czekać mnie będzie jeszcze przed zimą kiszenie ogórków ale wtedy już wiekszą ilość i papryke też będę zaprawiać nie mam sily a musze firanki prasować i je zawiesić:confused2:

Oj tak, Poznań też tonie w upale, otwieranie okien nic nie daje, wiatrak niewiele... ale zawsze coś. Zaczyna mnie przerażać wizja podróży w taką pogodę :eek:

Vivienne a gdzie sie wybierasz? Noukie u nas nie koniecznie codziennie jest slońce czasem jest bez słońca a duchota jak jasny gwint:eek: musze sie brać za te firanki a mocy urzędowych mi nadal brak:confused2:nie mówilam wam ale mam 3 terminy porodu już:-D w karcie:baffled: ciąży na 1 grudnia z pierwszego usg genetycznego na 29 listopada a z drugiego usg genetycznego na 30 listopada

Wiolka ja mam dwa terminy, wedlug ostatniej @ to 24 grudzien, wedlug usg 27 grudzien, a i tak bedzie cc wczesniej;-)

Co z operacja Nastki??? Troche mnie przez ten remont nie bylo i nie doczytalam:zawstydzona/y:

Mi tez sie nic nie chce, majster cos tam przy sufitach robi i maszyna wali az uszy bola:no:

reklama
Idealna temperatura dla naszego klimatu to tak 25 stopni, a teraz gdy jesteśmy w ciąży jest nam podwójnie gorąco. Nic się jeść nawet nie chce, dobrze, że choć owoców jest odpowiedni wysyp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry