reklama

Mamuski grudniowe

Witam dziewczyny :)

O 4 rano wstła i o 5 wyruszyliśmy w droge :) Dojechaliśmy dokładnie o 14:00 gdyby nie korki bylibyśmy o 13 :) Teraz sie grzeje na tarasie i podziwiam piekne widoczki gór :)

A no i oczywiście Alan 2 razy nam sie porzygał wiec lokomotiw na nic sie nie przydał

reklama
4 madlen niezla z Ciebie agentka hahaha:-D Zycze dziewczyny udanych wczasow i dobrej zabawy:-)
Ja tez sie martwie co chwila czyms nowym a to ze brzuch wcale duzo nie urosl i czy to dobrze a to ze dzidziusia mniej czuje i co chwile cos wymyslam no ale ogolnie jakos dajemy rade:-D Tez staram sie nie ogladac zadnych programow ktore mogly by mnie dolowac a o chorobach i nieszczesliwych dzieciach to juz ogolnie omijam szerokim lukiem:tak:
Musze sie pochwalic ze z Fiolka 130 mozemy sobie podac rece jesli chodzi o mezow. Szczesciary z Nas, tylko zeby sie cos nie popsulo tfutfu na psa urok jak to sie mowi:-D:-D Nie moge na niego zlego slowa powiedziec praktycznie wszystko za mnie robi poczawszy od zakupow skonczywszy na gotowaniu i sprzataniu nawet ciasta pyszne piecze:-D i jest prze kochany ale taki sam byl zanim dzidzius byl w drodze a taki z niego lobuziak byl w mlodosci hihi:laugh2:

madlen79 córka dostała to świadectwo w polskiej w szkole a w angielskiej jest w gimnazjum (secondary) świadectwa byłoy opisowe z każdego przedmiotu:-)
Lilith ale Ci zazdroszczę tych widoków...

Aleście się napisały od wczoraj:szok:
wiolka23 porobiłam już dżemy i kompoty z truskawki i dźemy i soki z czarnej porzeczki... Jeszcze chcę jechać na rynek hurtowy i kupić ogórków na kiszone, brzoskwiń i wiśni... później jeszcze mam w planie powidła śliwkowe i kompoty, jabłka,gruszki w zalewie i przeciery pomidorowe... ale jak będzie to nie wiem...

No widoczki są super...jutro po sniadanku wybieramy sie na Gubałówkę i na dużą skocznie :) jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj bo tutaj w słońcu 40stopni w cieniu 30 :) upał niesamowity, no to jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj to wybierzemy sie do aqua parku :)

lil jak ja Ci zazdroszczę ohoh
4madlen uśmiałam się dobra jesteś;-)
ciril dziewczyno podziwiam cię...gospodyni aż się patrzy :-)a mam zamiar zrobić tylko kiszone
clodi też czekam na ruchy
hajcung extrA

Heh mówiłam że jestem głupek;)

Czy któraś z Was brała duphaston bo musiała a nie profilaktycznie i odstawiła już? Bo mi ginka kazała odstawić a ja sie boję....

Ja biore duphastan ale leszcze nie odstawiam...jak odstawilam to problem z zaparciami wrócił...wiec na razie nie odstawiam.....a ile dziennie bierzesz??? bo ja biore 15ml...ale to chyba mało i chyba zwieksze dawke

reklama
4madlen,nie brałam wiec nie pomogę
bulkasia,a juz myślałam,ze w kolejnych szkołach są normalne świadectwa..i gratki dla corci:)
Basiu moja corcia ma lat10 a przed nią ostatni rok szkoły podstawowej,tutaj nauka zaczyna się szybciej,moje smyki zaczęły SP w wieku 4lat;)
Lili zazdroszczę widoczków,nie ma to jak leżeć na leżaczki i patrzeć na góry ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry