reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry ja dziś mialam szalony dzień mialam sprzątać od rana a rano poszłam kupić prezent Nadii bo Nastka jutro na te urodziny do niej jedzie później małe zakupy w warzywniaku u teściówki:sorry2: później da mojej mamy pojechaliśmy i do znajomej a jak wróciliśmy to na szybko sprzątałmam bo odwiedzila nas siostra m jak usiadlam chwile to przyjechali i nioedawno pojechali musze isć jeszcze plewić a tak mi sie nie chce:crazy: Ciril-matko ja też zaprawiam ogórki i soki robie ale nie do tego stopnia co ty na to sił i checi mi brak:zawstydzona/y:podziwiam:tak: mój maz pomaga bo nie powiem ale nie az do tego stopnia co twój Fiolka,pozazdrościć :-) Liligoth-taka podróz przetrwałas jakos na taki upał?milego wypoczynku życze

reklama
4madlen brałam dupka w poprzedniej ciąży... koło 20 tyg. go się odstawia, to normalne, nie masz się czego bać.
Mi mój lekarz kazał zmniejszać dawkę przez 2 tyg. aż do zera, żeby nie było takiego szoku... Przeszłam to bezproblemowo, Ty też dasz radę...

Teraz nie mam co robić więc planuję zakupy i posiłki na przyszły tydzień...

Witam wieczornie :)
Byliśmy odwiedzić kuzynkę i tak się opiłam wody i pojadłam, że się ledwo na nogach trzymam ;) a sikam dzisiaj co chwila :-p

Właśnie nam się na burzę zbiera, więc akurat dotarliśmy na czas.
Przed nami ostateczne pakowanie i tylko czekać na wyjazd :) Mam nadzieję, że uda nam się ruszyć tuż przed świtem, może będzie lżej się jechać.

Wracam do waliz :-D

Ja przez ostatni tydzień biorę jedną tabletkę a wcześniej brałam dwie... No i gin kazała brać do 20 tyg. A ja dziś kończe wlasnie 20 tydzien. I nie wiem czy juz tak po prostu przestać? :baffled:

Na moje dziecko chyba źle wpływa górskie powietrze heheheh ...biega na tarasie w tę i z powrotem od 30 min i sie jeszcze nie zmęczył ... na pytanie cy idziemy spac odpowiada cytuje " nie biegam mama ... pać nie ce juz...jutlo mama "

No dobra ide go polozyc spac rano pobudka o 9 sniadanie ...i na gubałówke :) a potem chyba na baseny :)

Kurcze, chyba nie będę mieć dostępu do netu "na wczasach", a wiem, że jeśli opuszczę choć dzień, to nie nadrobię, więc nie piszcie za dużo :laugh2:
Dobranoc :)

reklama
Dzięki dzięki :) oby szczęśliwie dojechać i szczęśliwie wrócić, i bez większych ekscesów w podróży, no i żeby Małej nic się nie działo, i żeby nam żaden szpital nie był potrzebny.
Miłego tygodnia Wam wszystkim, jak mi się uda dorwać neta to do Was zajrzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry