reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

HELOOO:)

królewna z marcepana przykro mi.

mary mary wiedziałam ze wiesz co to beta:) ile twoja cócia ma lat??

jak sie robi zupe chrzanowa??

a ja od rana ugryzłam raz drożdzówke, wypilam łyk herbaty, jestem w pracy dobrze mam duzo pracy to zapominam o mdłosciach...w poprzednich ciązach schudłam po 7 kg!!! wiec teraz pewnie tez mnie czeka...
beta wczoraj 375.05:) wiec obstawiam chłopca...bo niska jest...( 3 dni po okresie)
z córką w dniu okresu miałam 380 a z synkiem w dniu okresu 19) i wszytko sie sprawdziło:) najwazniejsze by zdrowe bylo:)

reklama
Stawiam więc na chłopca-też miałam takie smaki synkiem:-)) Wszystko poza tym musiało być na ostro,spagetti z sosem chilli:-))itd nie mogłam też patrzeć na mleko,słodycze też były mmmm i mnie do nich ciągneło:tak:;-)aaa synkiem wymiotowałam ciągle-poczułam jakiś zapach i już obejmowałam się z panem kibelkiem...
Z córcią zajadałam się koncentratem pomidorowym,rybami w sosie pomidorowym,nie smakowały mi ostre potrawy-a normalnie to uwielbiałam...a i córcią polubiłam mleko i jego przetwory. A tu wymiotowałam chyba ze 4 razy i to tylko dlatego,że byłam głodna-odrazu rano szybko musiałam coś przekasić:-)
mnie mdli tylko dlatego ze jestem glodna ja nawet niewiem jak to robie ale mnie potrafi wtedy targac a jak tylko cos zjem to juz jest dobrze. ale z takim podejsciem to za niedlugo bede sie toczyc Bo niechce byc glodna i caly czas jem

cześć dziewczynki pisałam i mi wcięło:no::no:wczoraj byłam u lekarza, nie wytrzymałam mimo 2pozytywnych testów, no i jest dzidzia ok. 4tygodnia:tak:jestem trochę spokojniejsza.mnie też mdli, chociaż nie jest to tak uciążliwe jak przy pierwszej ciązy, za to wcale nie spię w nocy, jestem przemęczona, a to mi sie już mniej podoba:(

witam :-)
krolewna przykro mi :-( tule mocno ;-)
tinka najwazniejsze,ze jestes juz spokojna ;-)
ja jeszcze musze troche czekac :-(
majeczka ja mysle,ze apetyt w ciazy niewiele ma wspolnego z plcia dziecka..mialam kolezanki w ciazy,ktore jadly to samo co ja,a ja ur.chlopca a one dziewczynki ;-)
tak samo nie wierze w to,ze corka zabiera mamie urode..

Hej Dziewczyny :)

To ja się po cichu przyłącze :) Robiłam 3 testy I w niedziele ( Bardzo blada reksa prawie niewidoczna) i 2 dzisiaj i na każdym blada kreska ale już się ładnie pokazała :) choć jeszcze nie wierze do końca w to szczęście :( Przy pierwszej ciąży miałam od razu 2 grube kreski a teraz taka niepewna jestem. Ale jeżeli się udało to termin mam na 15.12.2012r. także zobaczymy dziś powinna być @ ale nie widać by miała przyjść :)
mam już synka z maja 2011r. ma 10 miesięcy i w miarę szybko chcieliśmy zapienić mu rodzeństwo to 2 cykl starań a jak się udało to będzie między nimi rocznik owo jedynie rok :) hehe się rozpisałam nie mam komu się wygadać bo mój mężczyzna sceptycznie patrzy na tą jasną kreskę - bardzo by chciał ale potrzebuje mocniejszych dowodów :D a w pracy wole nic nie mówić :)

Muszę powiedzieć,że w ciązy z synkiem nie zmieniłam się wogóle,a z córcią ludzie nierozpoznawali mnie na ulicy-bardzooo się zmieniłam...
Może z zabieraniem urody to jest nie prawda,ani ze samkami też-ale w każdym z tych rzeczy jest ziarnko prawdy;-)
Trzeba sobie zapamiętać,zapisać,a później sprawdzic.
Aaa jeszcze sny w ciązy z synkiem śnili mi się chłopcy,a córeczką od początku dziewczynka:tak::-) choć nastawiałam się psychicznie na drugiego chłopca.

reklama
Hej Dziewczyny :)

To ja się po cichu przyłącze :) Robiłam 3 testy I w niedziele ( Bardzo blada reksa prawie niewidoczna) i 2 dzisiaj i na każdym blada kreska ale już się ładnie pokazała :) choć jeszcze nie wierze do końca w to szczęście :( Przy pierwszej ciąży miałam od razu 2 grube kreski a teraz taka niepewna jestem. Ale jeżeli się udało to termin mam na 15.12.2012r. także zobaczymy dziś powinna być @ ale nie widać by miała przyjść :)
mam już synka z maja 2011r. ma 10 miesięcy i w miarę szybko chcieliśmy zapienić mu rodzeństwo to 2 cykl starań a jak się udało to będzie między nimi rocznik owo jedynie rok :) hehe się rozpisałam nie mam komu się wygadać bo mój mężczyzna sceptycznie patrzy na tą jasną kreskę - bardzo by chciał ale potrzebuje mocniejszych dowodów :D a w pracy wole nic nie mówić :)

Gratuluje, jak ja mojemu pokazalam test, tez oczywiscie nic nie zobaczyl, dopiero wzielam go do okna i tam w koncu pokazalam moj cien cienia,;-)

Do góry