reklama

Mamuski grudniowe

Dziękuję dziewczynki i znów się popłakałam:sorry2:
Moja rodzina jest bardzo specyficzna. Zawsze tak było dziwnie nie potrafią okazywać uczuć
czy zainteresowania, nie wiem jak to określić. Może nie zdają sobie z tego sprawy, czekam na odpowiedni
moment to jak będzie okazja skomentuje to jakoś.
Ja nie potrzebuję specjalnego traktowania nie o mnie tu chodzi. Ale to przecież pierwszy wnuk
moich rodziców niby tak nam życzyli tego a nawet nie pamiętają kiedy mam wizyty.
Mam jeszcze jakąś nadzieje że może jeszcze czas...

Asiu no to świetnie :-) chyba ja ostatnia się dowiem :P

Nathani buziaczki dla psinki ;)

reklama
Hejka u mnie dzis leniwie:cool2: jedynie troche psine poczesalam i tyle:-p

Fiolka masz przeciez nas;-) nam sie mozesz tu zalic ile wlezie a my zawsze pocieszymy, a co do rodziny rozumiem, ze moze byc Ci przykro:-( ja juz sie swoja przestalam dawno przejmowac, M rodzina jeszcze nawet nie wie, ze spodziewamy sie maluszka, najlepiej nam z M samemu i to jest moja najblizsza rodzina:-)

A Nathani musi pieska oddac bo ma go tylko na wakacje;-) co do poznania plci to ja usg mam dopiero 20 sierpnia:sorry2:

Natahni rzeczywiscie przylepka z tego psinki:-)

Bulkaasia powodzenia jutro na wizycie &&&&& zacisniete:-)

witam my wróciliśmy z weekendu ogólnie bylo bardzo fajnie tylko od wczoraj w nocy nam coś Nastke pierońsko męczy biedna dziś od rana nie je ani nie pije nic blada jest brzusio ją boli biedną taka jakas cały dzień śpiąca mało mówi ona:szok:strasznie mi jej zal nie wiem co jej jest a jak wrócliśmy do domu i pojechaliśmy do przychodni to palant lekarz nawet jej nie spytał co jej dolega pogniótł ją po brzuszku i stwierdzila zapalenie pęcherza dureń a dziecko ledwo żywe :wściekła/y:wróciliśmy o niczym do domu narazie ją nie boli mam nadzieje ze wszystko do normy wróci i jej przejdzie przed poludniem podałam jej z kuzynką smecte na pusty żolądek bo oczywiście zjeść nie chciala to nawet nie skończyła jej pić i ją zwrócila:no:masakra po prostu Kochane gratuluje serdecznie kopniaczków:-) Bulkasia oczywiście &&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizyte:tak::happy2:

wiolka to jakiś konował a nie lekarz, życzę zdrówka dla córci:tak:
Ależ sie objadłam, mąż zabrał mnie na kebaba. Miał być spacerek dla zdrowotności a zakończył się w knajpce:-)

Wiolka zdrowka dla Nastki:-) moj maly tez cos goraczkowal w nocy i poplakiwal, ale juz w dzien bylo ok:tak:

Bulkaasia a ja chodze i chodze po domu i sama nie wiem co bym dzis zjadla:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry