Fiolka_130
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczynki i znów się popłakałam
Moja rodzina jest bardzo specyficzna. Zawsze tak było dziwnie nie potrafią okazywać uczuć
czy zainteresowania, nie wiem jak to określić. Może nie zdają sobie z tego sprawy, czekam na odpowiedni
moment to jak będzie okazja skomentuje to jakoś.
Ja nie potrzebuję specjalnego traktowania nie o mnie tu chodzi. Ale to przecież pierwszy wnuk
moich rodziców niby tak nam życzyli tego a nawet nie pamiętają kiedy mam wizyty.
Mam jeszcze jakąś nadzieje że może jeszcze czas...
Asiu no to świetnie :-) chyba ja ostatnia się dowiem
Nathani buziaczki dla psinki
Moja rodzina jest bardzo specyficzna. Zawsze tak było dziwnie nie potrafią okazywać uczuć
czy zainteresowania, nie wiem jak to określić. Może nie zdają sobie z tego sprawy, czekam na odpowiedni
moment to jak będzie okazja skomentuje to jakoś.
Ja nie potrzebuję specjalnego traktowania nie o mnie tu chodzi. Ale to przecież pierwszy wnuk
moich rodziców niby tak nam życzyli tego a nawet nie pamiętają kiedy mam wizyty.
Mam jeszcze jakąś nadzieje że może jeszcze czas...
Asiu no to świetnie :-) chyba ja ostatnia się dowiem
Nathani buziaczki dla psinki
jedynie troche psine poczesalam i tyle
strasznie mi jej zal nie wiem co jej jest a jak wrócliśmy do domu i pojechaliśmy do przychodni to palant lekarz nawet jej nie spytał co jej dolega pogniótł ją po brzuszku i stwierdzila zapalenie pęcherza dureń a dziecko ledwo żywe
wróciliśmy o niczym do domu narazie ją nie boli mam nadzieje ze wszystko do normy wróci i jej przejdzie przed poludniem podałam jej z kuzynką smecte na pusty żolądek bo oczywiście zjeść nie chciala to nawet nie skończyła jej pić i ją zwrócila
masakra po prostu Kochane gratuluje serdecznie kopniaczków:-) Bulkasia oczywiście &&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizyte