Witam i ja :-)
Noukie tylko dwa dni :-) Tylko

Szybko zleci

Wiola jak Nastka? Może coś na żolądku stanelo?
Bulkaasia kciuki zaciśnięte :-) Oby Maleństwo zechcialo pokazać Mamusi co ma między nóżkami

... Powiedz, że Mamy się wstydzić nie musi

Może poslucha

Fiolka tule mocno :-) Masz nas i męża :-) Wiem, że wirualność nigdy nie odda rzeczywistości... Ale chyba lepszy wirtualny przyjaciel niż żaden ;-) Glowa do góry :-) Będzie dobrze :-) Może teraz czujesz się osamotniona, ale pewnie jak już Maluszek będzie z Wami, będziecie wychodzić na spacerki poznasz nie jedną Mamusie i się będziecie najpierw wzajemnie zachwycać Dzieciaczkami, później wymieniać troskami

a skończy się na wspólnych kawkach i zabawach Dzieci :-)
Vivi super, że tak sprawnie Wam poszlo :-) I najważniejsze, że Wam się podoba :-) I Marysi :-)
Ksawi zaczyna coraz mocniejsze kopniaki (pięściaki

) zadawać :-) Wczoraj się smyralam po brzuchu, ale jak polożylam rękę wyżej to kopal, a jak polozylam tam gdzie jest to cisza

Udawal, że śpi

Musze iść lepetynke umyć a mi się nie chce :-) A trzeba wyjść...
Wczoraj wracaliśmy od teściowej i zlapal nas solidny deszcz :-) Laura jak zobaczyla, że leje to mówi do mnei tak, żeby tata nie szlyszal

:"Mamo chcę chodzić" :-) No to wyciągnelam ją z tego wózka

Radocha z deszczu jak nie wiem

A największa z kaluż

(Pozwalamy jej jak pada i ma bose nogi tzn. bez skarpetek np. w sandalkach albo w klapciach :-)) A w domu już konkretne grzanie cialka bylo :-) Siedziala opatulona w ręczniku ;-) Co jej się też podobalo :-) Szybko się ogrzala a po 20.00 już śpiochala :-)