Czesc mamusie 
dawno nie zagladalam tutaj... ale juz sie poprawaiam
W piatek mialam polowkowe usg. Dzidzius zdrowy i wyjatkowo spokojny podczas badania. Bedzie synek i w dodatku chyba pilkarz takie kopniaczki mi serwuje. Kiedy zapytalam ginekolog czy jest pewna, ze to chlopiec odpowiedziala: że to tylko jej opinia co wy o tym myslicie?
dawno nie zagladalam tutaj... ale juz sie poprawaiam
W piatek mialam polowkowe usg. Dzidzius zdrowy i wyjatkowo spokojny podczas badania. Bedzie synek i w dodatku chyba pilkarz takie kopniaczki mi serwuje. Kiedy zapytalam ginekolog czy jest pewna, ze to chlopiec odpowiedziala: że to tylko jej opinia co wy o tym myslicie?
Mała musiala uroczo wyglądać tak sobie brodząc w kałuży
Clodi-weź z sobą glukoze w proszku oni na miejscu powinni ci rozpuścić zazwyczaj rozpuszczają po pierwszym pobraniu krwi trzeba to wypić;-) i godzine czekasz aż pobiorą po godzinie krew ja miałam wyniki odrazu Karola-moŻe nie jest pewna jeszcze na 100% skoro tak powiedzila ja bym tak pomyślała na następnym usg może będzie lepiej widać
to wam na 100% powie

bo takie były korki na pomorzu
Wyjechaliśmy o 14, a w domu byliśmy o 4 nad ranem, masakra. Ale resztę później, teraz spróbuję was po części chociaż poczytać, bo całości pewnie nie nadrobię