wiolka23
Fanka BB :)
zaglądam wieczornie na chwilke Bukasia oczywiście gartuluje serdecznie i bardzo sie ciesze że zadowolona jesteś po wizycie
Fiolka-super że wyszłam z domu do koleżanki i pogadałyście zawsze to jakaś odskocznia,nie denerwuj sie kochana każde dziecko,każda ciaża jest inna moze ma dużo miejsca jeszcze i po prostu ty tych ruchów nie czujesz kiedy masz wizyte? Anka-wiesz co dziś lepiej jutro mamy wizyte u naszego lekarza więc ją dokladnie obejrzy i nam powie czy to cisza przed burzą czy koniec sensacjii żolądkowych
ale na wszelki wypadek trzymam jej diete lekkostrawną i tak malo je,za to mnie coś dziś po brzuchu jeździ nie wiem czy coś od niej nie złapalam
Fiolka-super że wyszłam z domu do koleżanki i pogadałyście zawsze to jakaś odskocznia,nie denerwuj sie kochana każde dziecko,każda ciaża jest inna moze ma dużo miejsca jeszcze i po prostu ty tych ruchów nie czujesz kiedy masz wizyte? Anka-wiesz co dziś lepiej jutro mamy wizyte u naszego lekarza więc ją dokladnie obejrzy i nam powie czy to cisza przed burzą czy koniec sensacjii żolądkowych
ale na wszelki wypadek trzymam jej diete lekkostrawną i tak malo je,za to mnie coś dziś po brzuchu jeździ nie wiem czy coś od niej nie złapalam
spokojnie wsłuchaj sie w swoje ciało napewno wszystko jest w porządku i dzidzia tam bryka a jak będziesz na wizycie to powiedz lekarzowi co cie niepokoi napewno ci coś poradzi żebyś sie niepotrzebnie nie denerwowała:-)
A co do pępka, to ja czasem czuję takie jakby ciągnięcie od środka i to jest niezbyt przyjemne. Tak sobie "wymyślam", że może niuniuś się pępowiną bawi i tak czuć to? Nie wiem. A czkawka jest tez fajna :-)
Po drodze częste przystanki, bo albo ja albo mała na sikundę :-) Tak, że z częstymi przystankami, żeby się przewietrzyć czy choćby kolanka na chwilę rozprostować i ty dasz radę