Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Vivienne super że się już z przeprwadzka uporaliściejeszcze raz gratuluję mieszkanka i życzę żeby się dobrze tam z maluchem mieszkało. A na którym to piętrze?
pozostaje nam przyzwyczaić się, ogarnąć co gdzie jest i wszystko do przodu
Mama była po raz pierwszy i się zachwyciła, obiecała wpadać częściej 

Za to w szkole rodzenia jest dziewczyna z mojego tygodnia i pępek ma na wierzchu.
nie mialam brzuszka ale w ciagu dwoch tygodniu urosl wiecej niz od poczatku ciazy, teraz chociaz widac jak mam cos dopasowanego, ze to stan blogolawiony bez watpliwosci... dumnie pokazuje brzuszko:-)
Neska-ja w I ciaży mialam wystający pępek teraz tak samo mam mówią że przy chłopcu wystaje ale nie ma reguly na to pewnie;-) a jeśli chodzi o intuicje to w i ciaży bylam pewna dziewczynki i byla teraz tak samo i też jest 
przestalam uzywac i zniklo. Sprobuj moze pic wapno bo pomaga na takie skorne alergie, nie wiem tylko czy mozna w ciazy
vieviene a dobrze się ogólnie czujesz? fajnie że tak obsługują w ogóle ikea to mój ukochany sklep szkoda że nie ma go blisko mnie :-(
też bardzo lubię, na szczęście jest w Poznaniu ale dosyć kawał ode mnie, więc też często nie jeździmy.