reklama

Mamuski grudniowe

Cinamona nie stresuj sie na zapas ... bo to i tak nic nie da... a za siostry maluszka mocno trzymam &&&&&& i bede sie modliła do bozi aby lekarze wykryli co maleństwu dolega.
bulkasia czekamy na wieści z USG

Nathani już torbę szykujesz ???
Ja w sumie torbe tzn półkę z której mąż wszystko spakował do torby pakowałam po pierwszej wizycie w szpitalu czyli 34tc a teraz zrobie to wczesniej bo czuje ze znowu bedzie mnie czekała hospitalizacja bo taka juz moja natura ...a wiec ja zaczen szykować maleństwo między 26 a 30tc. Ale torby pakować jeszcze niemam zamiaru bo wszystko si pogniecie :P Zresztą najpierw trzeba mieć oczywiście ciuszki dla dziewczynki hehehe :-)

Vivienne gratuluje przeprowadzki.:-D

A u nas dzisiaj od samego rana sprzątanie :) tak jakoś dzisiaj mnie wzieło ...na obiad zrobiłam placki ziemniaczane :P miałam na nie straszną ochotkę :-)

Malutka rozbrykała sie juz na dobre i nawet jak położę rękę na brzuszku to czuć przez skórę te kopniaczki :)
Aniu widze ze nasze dzieci lubią to samo...Alan jak tylko widzi kałuże to od razu skacze do niej a kiedyś to sie nawet w niej położył heheh dzieci

reklama
Ja byłam u koleżanki z forum regionalnego pierwszy raz się z nią spotkałam.
Ma dwóch synków, jeden 3 lata a drugi 10 miesięcy niezły słodziak .
Posiedziałam długo u niej, poopowiadała mi o wszystkim dosłownie.
Ona rodziła w tym szpitalu gdzie planuję Opowiedziała o swoich porodach i w ogóle masa informacji
Dała mi też reklamówkę gazet i książek do poczytania :-)

Miałam wcześniej wyjść o zrobić obiad bo D. po pracy
jednak się zasiedziałam i D. zrobił sam obiadek

Vivienne super że już przeprowadzeni jesteście ;)

Sarka to fajnie że tak czujesz malucha :)

Asia jak po usg?

Wiolka to super że córce przeszło :D

Aniu dokładnie ja nie mogę się doczekać jak maluch będzie, będę miała z kim chodzić na spacery :-p
a chodzenie w deszczu ma czasem swoje uroki :-)

Karola gratulacje ;) może nie jest pewna płci

Cinamona, no niesprawiedliwe to cholernie jest :| Trzymam kciuki za malucha

4Madlen ja czytałam że z chemią trzeba uważać, dlatego łazienkę zostawiłam D.:-p

Nathani masz torbę szpitalną?

Betsik a jak podróż w tym stanie ?

nie mam siły na resztę tak więc pozdrawiam
:-D

Cinamona nie martw się na zapas. Może jej geny jakoś źle się łączą w parę z genami jej męża, to nie musi przecież was dotyczyć. Przykre co dzieje się u twojej siostry i niesprawiedliwe, będę pamiętała w modlitwie.
Bulkaasia czekamy na wieści
Nathani śliczny ten piesio :-D
Wiolka jak tam córcia teraz? Oczywiście zdrówka życzę
Fiolka widzisz, już z kimś się rozmowa kleiła. Mam nadzieję, że znajdziesz bratnią duszę, a z rodziną się poukłada z czasem

Dziewczyny w jakiej okolicy czujecie kopniaki? Bo ja dalej tak pod pępkiem i ja jak to ja zaczynam się stresować

Hej Laski, jestem już po usg no i mega szczęśliwa. Szczegóły na odpowiednim wątku ale powiem tylko, że dzidziolek zdrowy no i na 90% SYNUŚ!!!:-)
W pracy też miałam super dzień bo wróciła szefowa po1,5 m-ca nieobecności i obsypywała mnie samymi komplementami;-)
cinamona wsółczuję Twojej siostrze i nadal będę sie modlić za maluszka...
Nathani torba szpitalna gotowa? szok:eek:
karola gratuluję syneczka:-D
wiolka super, że Nastka czuje sie już lepiej, oby tak dalej.

Bulkasia - gratuluje syneczka kochana;-)
anka02 - no śliczny a jaki kochany, jakby nie były takie drogie to już bym takiego miała:-D
dziewczyny mam torbę a i owszem nie wiem czy nie będą zakładać szwu wolę mieć w pogotowiu:tak: taką właściwą torbę do porodu to jeszcze czas wiem doskonale :tak:. tak się zamyśliłam nad porodem i strach się wzmógł...Wy nie myślicie jeszcze o tym jak to będzie zbliża się ten czas wielkimi krokami ;-)

nathani ja juz bym chciała być tak w 38 tygodniu i wycEkiwać porodu... Pierworódka jestem wiec wszystko jest w mojej wyobraźni i pewnie dlatego nie moge sie doczekac:)

fiolka- nie panikuj :) na pewno dzidzia ma dzis leniwy dzien i nie chce sie jej ruszac. Moj uparciuch tez czasami tak ma. Chociaz wiem, ze to nas stresuje, dziecko ma jeszcze duzo miejsca w brzuszku i nie musi az tak kopac :)

Fiolka nie stresuje sie kobieto ...ja dopiero teraz zaczełam czuć takie kopniaczki a to juz druga ciąża wiec powinnam je czuc wczesniej ... dzidziol ma jeszcze duzo miejsca i pewnie rozpycha sie jak szalony a Ty teg po prostu nie czujesz

reklama
4madlen mimo strachu też nie mogę się doczekać:tak:
fiolka spokojnie. moja Lena też nieregularnie daje znaki. Ale wygląda zdrowo pozatym na tym etapie ciąży to normalne. więc głowa o góry i nic się nie martw

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry