LilithGoth
Fanka BB :)
Cinamona nie stresuj sie na zapas ... bo to i tak nic nie da... a za siostry maluszka mocno trzymam &&&&&& i bede sie modliła do bozi aby lekarze wykryli co maleństwu dolega.
bulkasia czekamy na wieści z USG
Nathani już torbę szykujesz ???
Ja w sumie torbe tzn półkę z której mąż wszystko spakował do torby pakowałam po pierwszej wizycie w szpitalu czyli 34tc a teraz zrobie to wczesniej bo czuje ze znowu bedzie mnie czekała hospitalizacja bo taka juz moja natura ...a wiec ja zaczen szykować maleństwo między 26 a 30tc. Ale torby pakować jeszcze niemam zamiaru bo wszystko si pogniecie
Zresztą najpierw trzeba mieć oczywiście ciuszki dla dziewczynki hehehe :-)
Vivienne gratuluje przeprowadzki.
A u nas dzisiaj od samego rana sprzątanie
tak jakoś dzisiaj mnie wzieło ...na obiad zrobiłam placki ziemniaczane
miałam na nie straszną ochotkę :-)
Malutka rozbrykała sie juz na dobre i nawet jak położę rękę na brzuszku to czuć przez skórę te kopniaczki
Aniu widze ze nasze dzieci lubią to samo...Alan jak tylko widzi kałuże to od razu skacze do niej a kiedyś to sie nawet w niej położył heheh dzieci
bulkasia czekamy na wieści z USG
Nathani już torbę szykujesz ???
Ja w sumie torbe tzn półkę z której mąż wszystko spakował do torby pakowałam po pierwszej wizycie w szpitalu czyli 34tc a teraz zrobie to wczesniej bo czuje ze znowu bedzie mnie czekała hospitalizacja bo taka juz moja natura ...a wiec ja zaczen szykować maleństwo między 26 a 30tc. Ale torby pakować jeszcze niemam zamiaru bo wszystko si pogniecie
Vivienne gratuluje przeprowadzki.

A u nas dzisiaj od samego rana sprzątanie
Malutka rozbrykała sie juz na dobre i nawet jak położę rękę na brzuszku to czuć przez skórę te kopniaczki
Aniu widze ze nasze dzieci lubią to samo...Alan jak tylko widzi kałuże to od razu skacze do niej a kiedyś to sie nawet w niej położył heheh dzieci

taką właściwą torbę do porodu to jeszcze czas wiem doskonale
a to już przecież 20 tydzień :-(