wiolka23
Fanka BB :)
Bulkasia zazdroszcze kebaba
dziecku smakowal to najważniejsze daj spokój niektórzy lekarze to idioci
Noukie-ona nie ma temperatury poci sie bardzo nie je ani nie pije oslabioan jest i blada i brzuszek ją boli:-( mam nadzieje ze do jutra jej przejdzie mam za soba nieprzespaną noc bo co chwile sie budzila zobaczymy jak będzie dziś Neska narobilaś smaka na popcorn niedobra

dziecku smakowal to najważniejsze daj spokój niektórzy lekarze to idioci
Noukie-ona nie ma temperatury poci sie bardzo nie je ani nie pije oslabioan jest i blada i brzuszek ją boli:-( mam nadzieje ze do jutra jej przejdzie mam za soba nieprzespaną noc bo co chwile sie budzila zobaczymy jak będzie dziś Neska narobilaś smaka na popcorn niedobra

przepoludniem męża zawolalam na pomoc bo jak zaczęła wymiotować to ja tam prawie dolożylam musial ja rozebrać z tego ubrania dopiero ją myłam a on sprzatał
daliśmy jej nospe i syrop na gorączke bo jeszcze temperatura sie przyplątała i śpi jutro musimy isć do przychodni bo pzrecież musi w końcu zacząć pić
więc stąd nasz strach że tak złe samopoczucie jadla to co my nikt sie źle nie czul a ona biedna taka od rana bladziutka,zobacze co będzie jutro narazie śpi niech sobie odeśpi krupeczka ja też ide spać dobranoc
Milości to ma dużo szkoda ze milość nie leczy bo serce sie kraje jak nasza gadula taka slaba że nic prawie nie mówi jak nie nasze dziecko