reklama

Mamuski grudniowe

No widzisz fiolka i po co tak panikowałaś ...teraz to tylko bedą mocniejsze i częściej.

Ja Laure czuje praktycznie za każdym jak tylko usiąde czy się położę ...a przed chwileczką zjadłam loda i jej chyba tez smakowało bo niezle mnie skopała :)

reklama
Fiolka powiem Ci, że cieszę się bo prawie 13-letnia panienka już dużo potrafi pomóc no i jaki to będzie komfort dla mnie bo zawsze będzie mogła zostać z Małym. Oczywiści gratuluję Ci ruchów. No i doczekałaś sie a tak się martwiłaś:-)

Betiks-kochana ja nie mam sily specjalnie ani chęci ale mieszkamy w wielkim domu i sama tu sprzatam więc gdybym sobie narobila balaganu to już wogóle bym sie nie odnalazła a takto gore odkurzam raz na tydzień lub dwa tam tylko mamy pokoje do spania i lazienki które też rzadziej myje ale na dole to codziennie mam pelno roboty bo cale dnie spędzamy w salonie wiec doł codziennie musze sprzątać a mam jeszcze ogróg koszenie trawy plewienie w jarzynach i kwiatkach wiec brak chęci to u mnie żadna wymówka ide i robie bo musze:-) Fiolka-no widzisz teraz dopiero ci sie zacznie ja swoją rozrabiake czuje codziennie prawie przez cały czas taka lobuziara:-Ddoczekalaś sie :tak:

Myslałam że wcześniej poczuje takie mocne kopniaki, ale lepiej późno niż wcale ;-)

Asiu no pewno, dorosła pannica zawsze Ci pomoże
dlatego ja bym chciała mieć dużą różncię tak minimum 5-6 lat ciekawe co z tego wyniknie
z moimi problemami to już w ogóle...

Wiolka zazdroszczę domku, ale sprzątania nie :-p

Lilith ładne imię :D

u nas coś zagrzmiało

Fiolka-sprzatania jest wpierony ale warto bardzo cenie sobie ten spokój pozatym Nastka ma gdzie wyjść do ogrodu jest piaskownica basen i moze doczekamy sie że m w końcu zrobi nam dużą huśtawke:-D teraz będziesz miala tylko mocniejsze kopniaki:tak: a u mnie już drugi raz zaczyna sie burza grzmi a duszno jak cholera

Neska – a moze to faktycznie I cos takiego, bo tak sie znikad pojawilo I tak jak pisalam wczensiej – nie mam zadnych podejrzen co mogloby mnie uczulic…
Fiolka – a smarujesz sie czyms na te krostki? i gratuluje kopniaczkow! teraz bedzie juz czesciej i mocniej :-)
Bulkaasia – pozazdroscic! Ja tez bym chciala do restauracji zamista gotowac! Chyba pojdziemy w niedziele zeby juz sobie odpuscic ;) w tygodniu niestety nie ma szans bo M wraca z pracy jak mala juz spi, wiec ugotowac musze ehhh
Wiolka23 – podziwiam! I zazdroszcze energii. Ja troche przetre tu czy tam I mam dosc

Sluchajcie jaka u mnie jest burza normalnie masakra leje sie taka fontanna z nieba że światu nie widać wylączylo nam prąd i ku.....wa lodówke 2 letnią mi spaliło:wściekła/y:chyba bo jako jedyna nie chce sie właczyć:no: a tak trzaska okropność mała sie boi więc przyklejona do mnie siedzi

fiolka gratulacje! Dobrze ze nie musisz sie juz martwic:-)

U nas troche postraszylo burza ale w koncu poszla bokiem i tyle z tego...
dzis ma urodziny mój chrześniak (syn mojej siostry), niestety ma okropny charakter no ale jako chrzestna chcialam pojechac z prezentem... Dzwonilam do niego kolo poludnia to powiedzial ze jest na skate parku i zadzwoni jak wroci... Nie zadzwonil do 18:30 wiec ja zadzwonilam wiec cwaniackim tonem odpowiedzial ze On nie ma pojecia o ktorej wroci... Co za rozwydrzone dziecko, jeszcze sie trzeba prosic zeby laskawie prezent mu móc zostawic...:wściekła/y: Ale sie zapieniłam! Zostawilam mu w domu i odjechałam a teraz to mysle ze moglam nie zostawiac to by sie moze czegos nauczyl... Modle sie zeby mój Antoś taki nie był bo bym go chyba rozniosła, chociaz ja uwazam ze to kwestia wychowania wiec mam nadzieje ze dam rade wychowac go na mądrego i wartościowego chlopaka:)

reklama
wiola poczekaj,może to tylko agregat nie chce załapac na razie. No, a jeśli nie złapie, to współczuję. Nam też po "zabawach" z prądem w czasie burzy padł agregat właśnie i wymiana kosztowała nas 2 stówy :baffled:
U nas są ciemne chmury i grzmi, więc wszystko jest możliwe; albo pójdzie bokiem albo będzie lało :dry: I mamy córcie w takim samym wieku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry