reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka a jeszcze mi sie taki domowy sposob przypomnial - jogurt naturalny nakladac na te okolice. Mnie w pierwszej ciazy pomoglo na grzybice bo nawaracala sie non stop a ja juz nie bardzo chcialam masciami sie tam smarowac ciagle i polecila mi kolezanka mamy, moze warto sprobowac, z pewnoscia nie zaszkodzi...

reklama
Melduje sie, ze ja dzis mega padnieta:sorry2: mialam wizyte po wizycie kolezanek i doslownie sie czuje jakbym byla ze dwa dni w pracy:no:

Ania walizki jeszcze nietkniete:sorry2: nie wiem kiedy ja sie spakuje:no: a tyle mam prasowania:rolleyes2:

Fiolka fajnie, ze malenstwo tak szaleje:tak: moje tez praktycznie czuje juz caly dzien;-)

Betiks-naszczęście załapała chociaż tyle bo nie mialam w planach kupować nowej lodowki jak narazie szukamy samochodu i chce sobie kupić nowy odkurzacz i robota kuchennego a nie kolejną lodówke:happy2: 4Madlen-dzieci sa teraz takie przemądrzałe pozatym maja wszystko my sie z gumy do żucia cieszyliśmy a teraz:szok: aparaty cyfrowe komputery zaniedługo ludzie na 18 będa nowe samochody kupować :dry: nasza mała ma tylko 2 rodzaje ciastek które lubi jeść więc jak ktoś przychodzi i nie wie to chcociaż lubi slodycze nie chwyci sie bo to nie jej ulubione nie cierpie tego w niej zawsze jej tlumaczymy ze sa dzieci które nie mają jedzenia a co dopiero słodyczy ale co jej z tego jak ona ma

Fiolka gratuluję ruchów.
U mnie tak już wali po tym brzuchu że mam drugą noc z rzędu nieprzespaną :-( No ale w drodze wyjątku wybaczę temu Maluszkowi :-)
Wiolka jak czytałam Twój post to się zmęczyłam. Też bym chciała tyle energii mieć :happy2:

Ja dzisiaj oczywiście zapomniałam zadzwonić do przychodni i umówić Adaśka na bilans 4-latka, no ale może jakoś się wepchniemy w przyszłym tygodniu bo po 15-stym już nie damy rady bo jedziemy na urlop rodzinny, a potem we wrześniu zabierać go specjalnie z przedszkola nie chcę.

no to zmykam , dobrej nocki życzę :happy2:

Melduje sie i ja wieczornie:-) Dzien tak zlecial , ze masakra i sama nie wiem na czym tym bardziej ze w pracy bylam tylko do 10 bo dzis odziwo bylo bardzo malo pracy wiec tylko sie poobijalam wrocilam do domu wypilam kawke z kolezanka, pojechalam na zakupy z mezem i bylam tym taka zmeczona ze poszlam spac hahahaha Przespalam sie 3 h i siedze na kompie hihihi dzis mam mega pracowity dzien i co ...i mam to w nosie nawet nie mam zamiaru miec wyrzutow sumienia o to lenistwo:-D:-D
Ciesze sie z ruchow Waszych i mojego maluszkow/a, powrotow dzieci z wakacji, mijajacych koleinych tygodni i takich pociesznych chwil :-D
A wspolczuje tych krostek, infekcji, zapalen i problemow z lodowka hih no i oczywiscie tych niedobrzelciuchow mezow ktorzy wyprowadzaja Nas wspaniale kobietki z rownowagi niewiadomo czemu hihihi:-D:-D
Milej nocki brzuchatki:tak:

Dzisiaj moje dziecko rozwalił sobie czoło :tak: biegł za kuzynami, potknął się i zarył głową o beton:wściekła/y::wściekła/y: płacz był nie z tej ziemi na środku czoła wielki guz, nos porysowany i całe czoło też ... wygląda jak by wrócił co naj mniej z wojny:no: moje małe biedactwo ... przed chwileczka przebudził sie na kaszkę i mówił przez sen mama kuku mam ... ale dalam mu amciu i spi dalej ...na pewno go boli i mam nadzieje ze blizny zadnej nie bedzie ...jutro zrobie mu zdjęcie i zobaczycie jak wygląda:szok:

lil biedny Alanek :( mój chrześniak jak był młodszy to sobie spadł z roweru twarzą na beton i był cały pozdzierany... blizny żadnej nie ma, mogę zapytać siostry czym smarowała mu te rany że blizny nie zostały. Jak się dowiem to dam znać.

Witajcie, dawno nic u was nie skrobałam, musze powiedziec ze wchodze poczytac raz dwa razy w tygodniu, przewaznie na weekend. W tygodniu nie mam czasu bo spie do 11 po pracy, potem zajmuje sie corcia, piore, gotuje i przygotowuje sie zeby wyjsc do pracy o 16 i tak 4 dni w tygodniu, plus nadgodziny w piatek jak sa od 12:30 do 18.
widze, ze u was sporo sie dzieje, u mnie tez troszke sie pozmienialo, moja Majcia wreszcie siedzi samodzielnie i troszke juz lepiej z refluksem, tyle juz nie ulewa. Poza tym gaguje sobie przesmiesznie. Moj dzidzius w brzuchu sobie dokazuje, coraz czesciej czuje kopniaczki, 16 sierpnia dokladnie bede wiedziala plec, a we wrzesniu odwiedzimy rodzinke w Polsce.
Pozdrawiam Was i zycze milego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry