reklama

Mamuski grudniowe

Witaj Aurelka :)
Ja dzis myslalamz e bedzie piekny dzien u nas i Majeczka pojdzie na dlugi spacer z mama, ale niestety, chwilowo nie pada, ale jeszcze przed chwila lało jak z cebra :( ja ostatnio zajadam sie arbuzem i brzoskwiniami, nie moge sie opamietac.

moj D. dzis pojechal na kuter, mam nadzieje ze duzo ryb przywiezie :) a zjadlabym dorszyka

A moja malutka właśnie probuje wstac na czworaka :))))

reklama
Aurelka witaj:-)
Nie pospałam lecz wzięłam sie za sprzątanie domu jednak. Córka dzisiaj wraca z pl do uk autobusem i troszke sie martwię. Pewnie dlatego taka pobudzona jestem.ehhh...

Sama jedzie? odwazna :)) i mama i córka. Mi sie nie chce sprzatac, moze cos porobie jak mała pojdzie spac. dzis juz z nia pospalam od 8 do 11, takze w miare sie wyspalam.

obiad mam zrobiony, maz bedzie wieczorem, tylko pogody brak...ehhh

Basia_one nie taka sama bo z kilkoma dziewczynami wraca ale strach jest bo ona ma dopiero 12,5 roku więc wcale taka dorosła nie jest. Planowany przyjazd jutro o 11 ale zobaczymy jak to na drodze będzie no i w londynie przecież ta olimpiada to korki.
Ja jeszcze obiadu nie robiłam ale chyba czas zacząć.

Aurelka witaj

Ale jestem najedzona :) ... dzisiaj każdy coś włożył do obiadku :) ja zrobiłam pirre ziemniaczane z rzodkiewką i podsmażaną cebulką mniam pychotka ...kuzynka zrobiła po swojemu kotleciki z fileta kurczaka bez panierki też były pyszne, a mąż zrobił sałatke z pomidorów.

A tutaj dziewczynki macie Alanka po zderzeniu z betonem :no2:
2012-08-04 11.00.01.jpg

Witajcie.
mummy
ja też odczuwam wyrzuty sumienia z powodu tego że mniej czasu mogłam poświecić dziewczynkom w początkowym okresie i że z wakacji nici. Ale będę chciałą im to zrekompensować za rok. Wiem jak Ci ciężko moje już chodzą do przedszkola i mam trochę ulgi
fiolka gratuluję ruchów :tak::tak:
lil biedaczek oby się szybko goiło;-(
noukie spakowana?
aurelka witaj :-)
vieviene trudne a jakie ważne ;-)
a ja padnięta wielkie sprzątanie dziś a i tak wszystkiego nie ogarnęłam ale dół zrobiony. Mąż z dziewczynkami na basenie a ja sobie klikam i odpoczywam. Kawy mi się chce ale już jedną piłam:baffled:

Zglaszam wakacje wyjedzamy raniutko i wracamy 20 sierpnia;-) z netem kiepsko takze nie bedzie mnie na forum zycze Wam sloneczka na codzien , samych udanych wizyt u gina, super samopoczucia i ladnie rosnacych brzuszkow;-)

Do napisania:-)

reklama
noukie udanej podróży i wypoczynku!
lil moja siostra smarowała kornelowi buzie jak sie pozdzierał kolagenem czystym i maścią nagietkową... Ale sie Alan wycierpi:( oby sie dbrze i szybko goiło

A ja ide dziś na wieczór panieński do koleżanki... Fakt panna nie jestem ale panna młoda też nie bo jest bo cywilnym i synka ma rocznego wiec to raczej taki wieczór zamężnych:-D ale wiecie co? Nie chcie mi sie bardzo tam isc...
No nic czas sie zbierac, do jutra:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry