reklama

Mamuski grudniowe

reklama
4Madlen jak sie nie chce to znaczy ze fajnie bedzie ;-)
nathani moja tez chodzi do przedszkola. Mamy tylko poranne sesje wykupione czyli 8-13, bo to ze wzgledu na moje godziny pracy. Teraz jestem na zwolnieniu bo zmeczenie mnie straszne dopadalo codziennie i stwierdzilam ze jak nie odpoczne porzadnie to w ktoryms momencie poprostu padne. No wiec na tym zwolnieniu jest troche lepiej, mam chwile czasu dla siebie do poludnia, to staram sie odpoczac zeby pozniej malej wiecej czasu poswiecic. Ale i tak z tych 5 godzin robi sie dla mnie okolo 3, zawoze mala teraz ciut pozniej na ok 8.30-9.00 zalezy jak sie wyrobimy, pozniej czesto po pieczywo do sklepu zajezdzam, pozniej robie troche porzadkow w domu, a to pranie,prasowanie, kurze, staram sie wstawic obiad, czasem jeszcze musze cos zalatwic i tak zchodzi. Ale i tak jest o niebo lepiej niz w czasie gdy jade do pracy, bo wtedy wszytskie domowe rzeczy musze robic jak juz mala odbiore, ona sie wynudzi a ja sie zmecze i pozniej ani do zabawy ani spacer, masakra. Moze uda mi sie jeszcze jakies 2-3 tygodnie w domku polezec....

Przebrnęłam przez tony stron :-D
Witam sie ja :-)
Witam nową Mame :-)
Noukie wypoczywajcie :-)
Lili ale się Alanek nacierpi...
Basiu super, że zanlazłaź dla nas chwilke :-) I wszystkiego najlepszego dla Malutkiej z okazji miesięcznicy :-D 9:-p
Mała wołała mnie od siebie już o 8 i krzyczała "mamo stawaj":-D I mama wstać musiała :-) Ale juz po śniadanku z kawusią Was nadrabiam :-)
Kuchnia już cała stoi ;-) dziś tylko skrecić dwie wiszące szafki a w poniedziałek je powiesić, bo nie będziemy hałasować w niedziele :-)
W poniedziałek zabrać graty z łazienki i je pomyć :-D i zrobić miejsce na prysznic, który będzie czekał na pana od wody :-D
To chyba na tyle, bo nie pamiętam co komu jeszcze :-)
Ide posprzątać, bo Mała od rana rządzi i mi kawe rozlewa :wściekła/y:

Dzieki Aniu za mile przywitanie, mam chwile to skrobie.
Mala teraz siedzi po jedzonku. A ja jestem troche nieprzytomna bo odwyklam do tak wczesnego wstawania ze wzgledu na moja prace. Mom maz wrocil pozno z ryb i ciagle spi.
dzis na obiadek makaron z truskawkami i owocami lesnymi i smietana, takze szybki, poki co ladnie jest wiec moze sie dzis gdzies wybierzemy. Mezus kupil sobie ostatnio latawiec...czuje ze niedlugo to bede miala 3 dziecko anie drugie;)

Cześć mamuśki, przyjemnej niedzieli wszystkim :-)
My wczoraj zabraliśmy siostrzeńca na Madagaskar, da się obejrzeć, ale jak zwykle pierwsza część była najlepsza. Dzisiaj zabieramy go na basen.
Wyjeżdżającym udanych urlopów życzę :-D
I tak jak poprzednio proszę o modlitwę - jutro z rana mamy drugie usg prenatalne

Basia - moj sprawil sobie latawca jakies 2 lata temu, pozniej zmienial na wiekszy, pozniej dokupil specjalny wozek i na chwile obecna nie ma za bardzo czasu na to a ja mysle ze troche mu sie chyba znudzilo hehe

Hej.
W nocy spałam jak dziecko rano mnie mój tylko obudził jak do pracy szedł
ale i tak jestem przymulona przez tą pogodę :/
Teraz wcinam już 3 brzoskwinkę :-D robię rosół ale coś dziwnie wygląda, nie umiem z tego zrobić:dry:

Lilith no Alanek się nieźle urządził ;)

Noukie udanego wypoczynku :)

4Madlen jak na imprezie? ;)

Ania to super że kończycie remont ;)

Coś pogoda się robi, to może pojedziemy do babci :-)

Dziś wymiotowałam, uwaga, migdałami :-p a niby są na mdłości :dry:

Hej pokazuje sie na chwilke przepraszam was ale mój francowaty internet nie chce działać i co chwile mnie wywala :wściekła/y: jak opanuje sytuacje to będę cały czas z wami tylko nie piszcie tak dużo żebym byla wstanie was nadrobić:-) Noukie-kochana udenej podróży i zadowolenia z wyjazdu wakacyjnego:tak: Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry