reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam z rana

Clodi powodzenia

bulkaasia tez tak miałam z tymi gośćmi kurcze, meczacy jak cholera

4madlen powodzenia na wizycie

Ja tez poproszę panią do sprzątania, nic mi sie nie chce, a prasowanie ślicznie złożone czeka na chęci;)

Muffy raczej nie wariatka to normalne sądzę że się martwisz .
Trzymam kciuki za Was :*

Hej ;)
Ja narzekałam że mój mały nie fika to jak się położyłam obok mojego to zaczął kopać że mi brzuch znów skakał i mój to widział, ale było śmiechu:-D
Rano to samo ale byłam sama ;)
Z gorszych rzeczy to mnie wczoraj na wieczór brzuch bolał aż się popłakałam :-(
Raczej to nie był skurcz ale czułam że jakbym się nie położyła mogło by się pojawić.
Kręgosłup też powoli nawala ale to po wysiłku, już nawet włosów nie myję nachylając się nad wanną.

Witajcie dziewczyny

Przeżyłam:-), nawet było spoko że aż sama się zdziwiłam. Pani przygotowała mi glukozę, smakowało jak woda z cukrem pudrem. Nawet było smaczne, tylko mój dzidzi uwielbia słodycze i codziennie coś słodkiego jem a miód z chlebem i mleko uwielbiam tak że nie taki diabeł straszny.

Oj Fiolka musisz na siebie uważać.
Co do ruchów to mój leniuszek dalej jest aktywny w nocy i nad ranem, popołudniu rzadko mu się zdarza, ale jak się zdarza to konkretnie, z tym że ten mój ślubny to jakiś niewrażliwiec jest :dry: ja się jaram każdym kopniakiem czy podskokiem brzucha a ten "przecież dopiero czułem" :confused:
Mam nadzieję że kiedyś dzidziuś mu porządnie dokopie :P

Ja z panią do sprzątania to sobie poradzę ale taka do gotowania to by mi się przydała :-D

reklama
witam was panie w tym dniu :)
coś miałam ciężka noc nie mogłam usnąć, a było mi tak mega gorąco ze spanie nago by mi nie pomogło ;/ mąż mnie obudził jak wstawał do pracy czyli przed 7 i tak juz nie usnęłam w ogóle ;/ pewnie pójdę spać popołudniu
ja idę na glukozę w poniedziałek... to aż taka jest ciężka ;/ dobrze że mnie teraz na słodkie bierze to może nie będzie tak źle
mały bardzo ładnie kopie:) obiadek już zrobiła, wiec czas na leniuchowanie może jakiś film :) i co by sie ochłodziło trochę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry