Noukie
Majowa mama 2007
Hejka wczoraj troche na zakupach bylismy i juz poziej nie mialam na nic sily, efekt taki, ze poszlam wczesnie spac, a od czwartej juz mi sie spac nie chcialo, maly zaczal dokazywac i koniec spania
, troche pospalam rano, ale jakas znowu do d.... jestem
Nie no u mnie tetry nie zdadza egzaminu po macierzynskim zaraz do pracy malenstwo pewnie do zlobka, a tam nikt sie w pieluchy bawic nie bedzie
Aniu trzymam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze, a w szpitalu beda mieli reke na pulsie;-) ja w pierwszej ciazy wyladowalam z twardnieniami, ktore wywolywaly skurcze w 28 tyg w szpitalu i nic nie pomagalo, lezeni plackiem, leki, kroplowki
twardnienia nadal byly na szczescie nie spowodowaly rozwarcia i tak dotoczylam sie do 36 tyg;-) teraz mam twardnienia juz od 15 tyg
lekarz sam rece rozklada podobno niektore macice tak maja
, troche pospalam rano, ale jakas znowu do d.... jestem
Nie no u mnie tetry nie zdadza egzaminu po macierzynskim zaraz do pracy malenstwo pewnie do zlobka, a tam nikt sie w pieluchy bawic nie bedzie

Aniu trzymam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze, a w szpitalu beda mieli reke na pulsie;-) ja w pierwszej ciazy wyladowalam z twardnieniami, ktore wywolywaly skurcze w 28 tyg w szpitalu i nic nie pomagalo, lezeni plackiem, leki, kroplowki
twardnienia nadal byly na szczescie nie spowodowaly rozwarcia i tak dotoczylam sie do 36 tyg;-) teraz mam twardnienia juz od 15 tyg
lekarz sam rece rozklada podobno niektore macice tak maja
plus kawka słaba.

Dziecku moze sie ulać tak ze trzeba go od razu przebierać całego albo osra sie po same pachy hehehhe czasami to nawet z 5 razy dziennie bedziesz przebierać dziecko i siebie też