Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, cieszę się 
No i zrobiłam - połowę tej aronii, bo się okazało, że liści i w ogóle jest na podwójną porcję, a aronii było 4x. Cukru też miałam tylko na 2 porcje, czyli 6kg. Więc póki co resztę owoców wrzuciłam do zamrażarki. Poszukam może przepisu na jakąś nalewkę, bo z dżemem za dużo roboty
Jabłka to też były takie malutkie spadowe, więc ani by nie poleżały ani do niczego innego jak rozpaćkania się nie nadawały. Powiem ci, że gdyby nie dzieci, to bym nic nie robiła. Ale jak ktoś mi daje za darmo, to też nie umiem odmówić, ani wyrzucić. Taki soczek domowy z aronii na przeziębienie będzie w sam raz 
Na pewno chcę tkaną skośno-krzyżową. A firm tyle, że szok. Do tego "osłabia" mnie fakt, że chyba się będę sama uczyć toto motać, bo u mnie w mieście nie widziałam nikogo w chuście i klubu czy czegoś w tym stylu nie ma. A do W-wy jest kawałek i nie chce mi się tam jeździć
Do tego rozważam też pieluchy wielorazowe zamiast pampków. Ale muszę jeszcze poczytać dziewczyn na forach (np.tutaj PIELUSZKI WIELORAZOWE - PORADNIK )
Najtańsze pieluszki jakie widziałam są za 20 zł/szt. Ale w sumie mogą być dla następnych pociech.
Vivienne z tymi poeluchami to faktycznie problem slyszalam ze te z bambusowym wkladem najlepsze