• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

ja jutro ide na badania, najgorsze to glukoza bo mam tak straszna zgage że cały czas czuje że bede wymiotować kwasem a jak napije się tej glukozy to całkiem żołądek mi wywróci, mam nadzieje że nie zrobie siary i nie heftne tam :baffled:

reklama
Coś mnie brzuszek pobolewa dziś mały tez coś mało fika :dry:

Muffy głowa do góry ;) Choc ja pewnie też bym panikowała patrze ile masz Aniołków :(
oj ale ten los nas doświadcza czasami

Asia współczuję ja czasem zrobię obiad ledwo i już mam dość :blink:

Ja na glukozę idę w poniedziałek :tak:

Ta glukoza nie jest taka zła, ale dobrze mieć otwarte okno pod ręką, przynajmniej w pierwsze 15-30 minut. Ja miałam taki przypadek przy badaniu, że inna baba się pohaftowała, i to było dla mnie najgorsze :baffled: ale wiedziałam że jak do niej dołączę to będę musiała powtarzać, więc okno otwarte, głębokie wdechy i się udało ;-) clodi trzymam więc kciuki :)

Moje Maleństwo się znowu rozruszało, ale kopie po pęcherzu, więc znowu sikam jak szalona :dry:

bulkaasia wygoń ich w pierony ;-)
clodi spokojnie, dasz radę wypić tą glukozę :) nie taka straszna jest... weź sobie cytrynę i samo poleci :)

ja dziś byłam na na badaniach morfologia, toxo i siuśki... jutro odbieram wyniki i prosto jadę na wizytę do ginki, może wreszcie Antoś odsłoni buźkę :)

Nathani- na razie niby zamknieta i dluga, ale badana bez usg. Teraz bede miala przez pochwe to zobaczymy jaka ona dluga jest.

Fiolka- Moj tez dzis jakis leniuszek jest, a brzuch boli 24/7. :wściekła/y: Staram sie nie panikowac, ale walcze o kazdy dzien dla mojego synka. Czekam na grudzien jak wariatka- na scianie mam kartke i na niej kreski, ktore sobie skreslam- jak w wiezieniu hehe :-) Tak sobie mysle, ze nic sie nie moze stac, bo przeciez los nie moze byc tak okrutny. W tamtym roku bylam w ciazy dokladnie w tym samym czasie, nawet data porodu byla ta sama 25.12. tylko ze 2011.:baffled: Zycie jest pelne niespodzinek...

Dziewczyny, padam na buzię!!! Stałam 1,5h i smażyłam stos placków ziemniaczanych ale zapowiedziałam im, że jutro mam to w dupie i nic nie gotuję. Obrazy nie ma było i nawet zapowiedzieli, że teraz oni cos upichcą - zobaczymy:eek:
4madlen na pewno wyniki będą prawidłowe.
clodi jakos przezyjesz, ja idę 24 września i oby mnie nie zmuliło.
Zostało mi 16 tyg do cesarki:-)

reklama
witajcie.
4madlen
trzymam za wizytę.
clodi &&& za badanie z glukozą też trzymam ;-)
muffy ja też skreślam dni;-) każdy kolejny dzień daje mi radość
bulkasia niech gotują a co ;-)
planów dziś brak, podbrzusze narazie nie boli co mnie cieszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry