betiks
full time mummy :)
Bry. U mnie od rana było duszno, teraz się zachmurzyło, a ja jak śnięta ryba, pół przytomna dzisiaj
W nocy nie mogłam spać, bo kręgosłup mi się daje we znaki, strasznie mi drętwieją ręce, nijak się położyć. Do tego sikanko co godz niemalże, kurcze łydek i imprezujący maluch w brzuchu. Aż se popłakałam z tego wszystkiego. Rano ból głowy oczywiście:-( Ech, chyba się położę z powrotem...
W nocy nie mogłam spać, bo kręgosłup mi się daje we znaki, strasznie mi drętwieją ręce, nijak się położyć. Do tego sikanko co godz niemalże, kurcze łydek i imprezujący maluch w brzuchu. Aż se popłakałam z tego wszystkiego. Rano ból głowy oczywiście:-( Ech, chyba się położę z powrotem...

Moj maz jest w Cardif i bedzie tu za 3h, a do kliniki mam 1h i musze na niego czekac. Normalnie nie wiem co mam ze soba zrobic... zwariuje chyba, a jeszcze do tego brzuch boli i twardy caly czas!! Blagam trzymajcie kciuki, by nie byly to wody plodowe... Ta ciaza mnie wykancza psychicznie, ten 2 trymestr dla mnie jest okropny. Prosze pomodlcie sie za nas, by moj maly zechcial posiedziec jeszcze troche tam w srodku...