reklama

Mamuski grudniowe

reklama
4Madlen mokrawo w majtkach to i ja mam:sorry2: a co suni????

Nathani
wiem, ze mozna ratowac takie malenstwa, ale to taka straszna walka:-( niech siedza w brzuszkach i tyle;-) a od skonczonego 24 tygodnia szanse z kazdym dniem sa coraz wieksze;-)

Ja cos dzis humoru nie mam i warcze na wszystkich:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiola powodzenia jutro, niech to bedzie dla Was najpiekniejszy dzien w zyciu:-)

Neska udanego urlopu:tak:

Bulkaasia co tam smacznego Ci zaserwowala rodzinka???

DSzień dobry kochane czekam na fryzjerke jestem wykończona cały dzień wczoraj w ruchu do 1 w nocy teraz już na nogach:szok:trzymajcie kciuki żebym wytrwala chcialam wam życzyć milego dnia nie doczytam teraz bo nie mam możloiwości zagladne po weselu moze w poniedzialek albo we wtorek:baffled: trzymajcie sie zdrowo pozdrowienia dla Ankki-jeśli dalej w szpitalu trzymam za was mocno kciuki:tak:

witam dziewczynki :) mnie mały dzisiaj obudził ok 6.25 :) i tak obudziłam męża :) własnie zrobił mi śniadanie :)
jak sie czujecie? my bardzo dobrze, mały dokazuje :) chyba dzisiaj nie będzie słońce... chodź niebo jeszcze sie wacha, raz słońce raz chmury. Zycze miłego dnia

Witam :)

Wiolka powodzenia - niech dziesiejszy dzień pozostanie w Waszej pamieci na całe życie:-)

No własnie co u dziewczyn? Annka i muffy odezwijcie się!
A ciril miała mieć dodatkowe usg. Już po?

nathani strasznie mi przykro z powodu psiaka :( ale pożył sobie słusznie, staruszek już był.

Nie wyobrażam sobie dziecka urodzonego w 22 tyg.:no: chyba nie tylko choroba płuc mu grozi....

Hej dziewczyny

Tez zastanawiam sie Co u ankki I Muffy. Czlowiek sie stresuje.

U nas dzis leniwa pogoda, nastroj sredni. Skurcze caly czas, moze troche zadziej ale jednak. Juz bym chciala grudnia

Sarka Ty nie wyobrazasz sobie dziecka urodzonego w 22 tyg, ja z kolei nie wiem jak Prawo w uk moze dopiszczac aborcje do 23 tyg. Ostatnio pokazywalam mezowi zdjecia takiego malenstwa I opisalam jak taki zbieg sie przeprowadza stwierdzil tylko ze to niehumanitarne.

Wiolka udanej zabawy

Ostatnia edycja:
taa daaam! wkroczyliśmy w III trymestr:-D

wiolka trzymam kciuki żey wszystko się udało :)
wczoraj M wrócił przed 21 od weterynarza, sunia dostała kroplówkę i 5 zastrzyków, trochę profilaktycznie bo jest po przejściach z kleszczami. Morfologia jej słaba wyszła ale rzeczywiście moze być to spowodowane cieczką. a wczoraj biedna nie mogła złapać oddechu porządnego, była osowiała i nic nie piła a na codzień to wielbłąd z niej straszny ;-) no ale po tej kroplówce i zastrzykach to nawet zjadla kanapkę ze mną :)

kurcze, może ktoś kto ma numer do ankki i muffy napisze do nich? bo też się martwię...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry