reklama

Mamuski grudniowe

Witam dziewczyny

Ja już po sprzątaniu, normalnie padam z nóg, ale wzięłam kąpiel i teraz mam czas dla siebie.

wiolka trzymamy kciuki &&&&&&&&&&& żeby wszystko wyszło po twojej myśli, tylko jeśli pogodę masz taka jak u mnie to lać się będzie ze wszystkich bo u mnie jakaś masakra nawet z domu nie wychodzę

muffy ale nas wystraszyłaś, ale ciesze sie że jest dobrze, całe szczęście ;-)

reklama
mUffy super że wszystko dobrze, badanie napewno też wyjdzie w porządku,zobaczysz.
Nathani ja tez mam termin na sam koniec, ale myśle,że bedzie wczesniej, zobaczymy w grudniu kto się pierwszy rozpakuje ;-)

Muffy dobrze że to sprawdziłaś, mimo wszystko lepiej dmuchać na zimne niż coś przeoczyć. Jak dobrze, że wszystko dobrze :tak:

Myślę że pierwsze Dzidzie odwiedzą nas już w listopadzie :-D

Kurcze, niby nic dzisiaj nie robiłam a wróciłam do domu jakaś zmęczona i brzuch mnie zaczął kłuć z lewej strony, dawno mnie nie bolało :confused:

ja staram sie relaksowac po wczorajszych stresach. Marze o takim tygodniu bez boli i stawiania sie brzuszka :-) Lezymy sobie w lozeczku i jemy caly dzien- dzis juz 2 porcje lodow pochlonelam. Zawsze zajadam stres slodkosciami.
Przepraszam dziewczyny, ze narobilam takiego zamieszania, ale naprawde sie balam o synka. Viv masz racje, lepiej dmuchac na zimne, niz pozniej miec do siebie pretensje, ze sie cos moglo zrobic, a nie zrobilo. Lekarz powiedzial mi, ze takie objawy sa zawsze objawami do sprawdzenia i by nie odpuszczac.
Niech juz bedzie grudzien!!!

Aga, Nathani- ja tez wedlug terminu mam finiszowac na same swieta... takie ostatnie jestesmy hehe, ale za to cynk od dziewczyn z porodowki bedzie- co spakowac i jak oddychac ;-)Ja to nawet marze o tym by byc ostatnia hehe :rofl2:

Ja ćwiczę oddychanie, idzie mi coraz lepiej ale dla mnie to trudne :-D jakoś jak trzeba myśleć o oddychaniu to mi się nie udaje :zawstydzona/y:
A co spakować... niby się wie, niby czyta a wszystko wyjdzie w praniu ;) Jak dla siebie to kupiłam na razie szlafrok do szpitala i jedną rozpinaną koszulę, na pewno dokupię jeszcze co najmniej jedną. Resztę rzeczy dopiero będę kompletować tak na tip-top.

Jak pisałam po powrocie do domu dziś trochę kłuł mnie brzuch ale na szczęście przestał już. Mogę spać spokojnie, chyba ;)

I niech już będzie co najmniej listopad :-D

reklama
Dziendobry...

Nie zapominajcie o mnie ja wedlug usg to 27 grudzien, a wedlug ostatniej @ 24 grudzien;-) a wydaje mi sie, ze pierwsze dziewczyny juz w listopadzie sie porozpakowuja przeciez maja termin na koncowke listopada to miesiac pozniej od nas;-) zreszta moj synek miesiac przed terminem sie urodzil:sorry2: chcialabym zeby po cc z maluszkiem byc w domku na Swieta:tak::tak::tak:
Zawsze mnie doluje mysl, ze juz koniec lata i przyjdzie zima w tym roku nie jak najbardzij moze juz byc ten szary listopad:-):-):-)

Mnie wczoraj caly dzien brzuch sie stawial, ale po kapieli jakos przeszlo, u mnie duzy wplyw ma na to stres a ostatnio jak osa chodzilam i pewnie stad te stawiania trzeba wziac na luz:-):-):-) no i cos mi kregoslup siada:sorry2::sorry2::sorry2: coraz czesciej boli:-(

Ja juz dzis na nogach bo wkoncu robimy malemu urodziny, przez ten remont biedny musial czekac trzy miesiace:sorry2:

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry