reklama

Mamuski grudniowe

Hej, hej:happy2:
muffy, ankka super, że z wami i dzieciaczkami już ok :tak: Oby już tak do końca bez "sensacji" :happy2:
ania, fajnie, że już jesteś :tak:
U mnie szaro, buro i ponuro i spałabym na okrągło, nawet kawa nie pomaga :eek:
A, no i wreszcie po wielu burzliwych dyskusjach doszliśmy do wniosku, że jednak się przeprowadzamy od października. Więc do tego czasu, nic nie kupuję dla maluszka, co by było mniej gratów do przewiezienia. Tak więc te 2 ostatnie m-ce przed terminem będą baardzo pracowite.
Pozdrawiam i spokojnych brzuszków życzę :happy2:

reklama
ankka leż zatem i odpoczywaj :) jak sama mówisz: nie ma co się zamartwiać na zapas, dobrze że to sprawdziłaś, teraz trzeba się stosować do zaleceń lekarzy i na pewno bedzie dobrze :)

my z M idziemy do kina dziś na Yumę, korzystamy póki można wyjść beż podrzucania małego do babci ;-)

ankka dobrze że już jesteś , leż jak najwięcej i bierz leki. brałam fenoterol w poprzednich ciążach i tak był skuteczny że urodziłam po terminie:tak:
clodi mi tak słabo było w nocy i duszno. U nas dziś chłód przyjemnie
fiolka ja już tez marzę o zimowych wieczorkach przy kominku z dzidzią w kołysce

Czesc dziewczyny, ciezko was nadrobic, po calym tygodniu.
Ciesze sie ze wszystko u was ok. Ja tez juz bym chciala byc na zwolnieniu, ale musze dotrwac do listopada, niestety mam platne full tylko 2 miesiace wiec chce je wykorzystac na koniec, a nie moge sobie pozwolic na to zeby miec tylko to co socjal daje.
tez bym juz chciala miec moja druga dzidzie, mam tylko nadzieje ze kolek nie bedzie bo te spokojne wieczory z dzidzia w kolysce zamienia sie w male piekielko :-(

Aniu witaj :-)
Mój to raz jest tyłkiem w dół, raz główką a raz w poprzek :-D

Anka trzymaj się i odpoczywaj :*

My się zbieramy za godzinę na basen ;-)
Szkoda tylko że z jacuzzi nie można korzystać ale w sumie tam zawsze masa ludzi co mnie krępuje:dry:

Basia one moje dziewczynki nie miały kolek ciekawe jak będzie tym razem.
obejrzałam poród i strach wzrósł bo mi się wszystko przypomniało . spytam ginka o znieczulenie chyba z ciekawości ile to kosztuje

Ankka dobrze ze u Ciebie ok. Lez duzo, jak tak czytam to troche jestem przerazona, bo mi brzuch stawia sie czesto bardzo napiety, ale tu kazali mi sie przyzwyczaic I tyle. Mam nadzieje ze choc do 30 tyg dotrwam

Wróciłam ;)
Jak zawsze było fajnie choć bardzo dużo ludzi zwłaszcza dzieci i mi brakło deseczki :sorry:
ale potem D. pochodził po basenie i znalazł wolną :tak:
Jedna babka mnie tylko zirytowała bo tak się na mnie gapiła :dry:
D. i mój brat siedzieli sobie w takim płytkim ciepłym basenie z bąbelkami ale ja raczej do takich nie mogę więc usiadłam na brzegu i moczyłam nogi:-p a ta lustrowała z góry na dół w szatni to samo :dry:
Potem zahaczyliśmy o kebaba ja jadłam frytki z sałatkami :-D
Jutro rano na badania m.in. glukoza :eek: ładnie tego dużo jest.

reklama
Dziewczyny po co to czarnowidztwo? Wszystkie dotrwamy do najlepszego czasu dla naszych maluszków, które przyjdą na świat zdrowe i szczęśliwe. Grunt to pozytywne myślenie! Życie jest piękne a to, które rozwija się w nas jest najpiękniejsze na świecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry